Rosenvand spray med mange formål

Rosenvand spray med mange formål

Jeg har skrevet om Rosense serien tidligere, men jeg har for nyligt genopdaget deres rosenvand efter, at den er kommet i en lille sprayflaske. Jeg bruger den i tide og utide, når jeg kommer forbi den på badeværelset. Den indeholder ikke alkohol, så den tørrer ikke huden ud, men frisker bare op med dens milde vand og duft.

Det er naturlig skintonic, setting spray og opfrisker i ét. Og som et ekstra lille tip, så sprayer jeg rosenvand på min makeupsvamp, inden jeg lægger foundation. Det gør det lettere at lægge en flot, ensartet foundation.
(Jeg bruger denne svamp fra Jane Iredale til flydende foundation, selvom den egentlig er til mineralpudder. Det vigtigste er, at den er latexfri).

rosenvand-spray.jpg

Rosenvandet består af intet andet end destilleret vand og ekstrakt af rosen rosa damascena, som er en af verdens ældste hudplejeingredieser. Rosenvand er velduftende, og det balancerer hudens pH-værdi, og lover ovenikøbet en opstrammende og foryngende effekt.
Det kan vi godt li’!

Tag ikke fejl af, at produktet tydeligvis kommer fra Tyrkiet – de er verdens største producent af rosenolie til de store parfumehuse!

Du kan kan købe rosenvandet hos PureDelight.dk, som forhandler produktet i Danmark. Rosenvandet i 100 ml. med forstøver koster 69,95 kr. og kan findes her.
(Du kan i øvrigt også købe 300 ml. for 149,95 og fylde op med).

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *