Rabatkode til Goodiebox

Rabatkode til Goodiebox

Reklame for Goodiebox.dk!

Jeg vil ikke undlade at videregive det her tip, som jeg netop har fået i indbakken fra Goodiebox. Fra nu og indtil i morgen torsdag kl. 23:59 får du nemlig en Maria Nila Cream Heat Spray i fuld størrelse med GRATIS sammen med novembers Goodiebox, som har fået navnet The Nude – læs mere om indholdet og få rabatkoden længere nede.maria-nila-cream-heat-spray

Goodiebox’en koster som altid 169 kr. alt inkl., hvilket i sig selv er mindre end den plejende og genopbyggende creme fra Maria Nila, som samtidig beskytter dit hår mod både varme og UV-stråler. Og så får du selvfølgelig box’en oveni, så den samlede værdi beløber sig til 837 kr.

Novembers box handler om at skabe en lækker base både med en scrub med kaffe og kokos til kroppen, men især med fokus på ansigtet med en luksus sample af Ole Henriksens nye Sauna Scrub, en lækker BB cream/eller foundation og en bronzer og highlighter med børste til at skabe flotte konturer i ansigtet. Og så topper den lige med en rigtig fin nude neglelak.

goodiebox-november
Du kan bestille november Goodiebox’en ved at blive medlem på Goodiebox.dk– og bruge rabatkoden MARIANILA, når du tjekker ud! Der er ingen binding, så du kan opsige abonnementet igen når som helst.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *