Plej din hud med roser! Blød og glat hud behøver ikke koste en formue.

Plej din hud med roser! Blød og glat hud behøver ikke koste en formue.

Rosense-anti-age

Du kan nu få hudplejeserien Rosense i Danmark. Samtlige produkter indeholder olie, ekstrakt eller vand fra rosen rosa damascena, som er en af verdens ældste hudplejeingredieser. Det er hentet til Danmark fra Tyrkiet, som er verdens største producent af rosenolie til de store parfumehuse.

Produkterne findes til alle hudtyper, herunder er der nogle lækre anti-age cremer. Og så koster de ikke en formue! 200 kr. for lækre fugtighedscremer, 250 for krukkerne med anti-age cremer.
Den 14. december 2014 trækker jeg lod om 2 anti-age sæt. Klik ind på Facebook og vær med!

Rensemælk og tonic bestående af 100% ren rosenvand, som jeg vil komme tilbage til, koster 150 kr.

Jeg har testet en række af produkterne, og noget af det, man altid hurtigt og umiddelbart får en fornemmelse af, er renseprodukterne.
Rensemælken er jeg totalt vild med. Den er så blød og lækker og velduftende – sådan een, som man virkelig har lyst til at massere og rense huden godt igennem med.
Du kan læse mere om den her.

rosense_rensemaelk_200_ml

Rosenvandet er et kapitel for sig. 100% rosenvand – og man fatter det ikke, men det har en helt naturlig tonicefffekt og virker meget opfriskende på huden. Jeg bruger normalt slet ikke skintonic, da jeg finder det ligegyldigt, men denne her kan man mærke har en effekt på huden. (Du kan også bruge det sammen med et par spsk. havregryn til en billig hjemmelavet ansigtspeeling).
Den koster også 150 kr. og du finder den her.

Anti-age cremerne virker også rigtig fine. Huden virker fugtmættet uden at være fedtet. De indeholder en række planteolier og -ekstrakte, rosenblomstekstrakt naturligvis og naturligt mælkeprotein – og  lover en virkning i dybden. Den virker umiddelbart let opstrammende, og jeg er meget tilfreds med både dag- og natcremen.
Det gode er også, at man til den pris ikke står og fedter med mængden, men virkelig får plejet både ansigt og hals ordentligt (og decollete ikke at forglemme!).

Et sidste produkt, jeg kan fremhæve er den milde peeling, som har små fine korn, der ikke ridser huden. Exfoliering af huden er vigtigt – det forbedrer blodcirkulationen og gør huden blød og mere klar. Et rigtigt godt køb til kun 120 kr. for 75 ml. Læs mere her.

puredelight_peeling

Det er det danske firma Pure Delight, der har kæmpet for at få produkterne til landet fra Tyrkiet, som er verdens største producent af rosenolie til verdens store parfumehuse.

Du kan købe produkterne på www.puredelight.dk.

Du kan også følge med på Facebook og få nyheder og gode tilbud.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.