Ny økologisk fugtmaske med Acai og Arganolie

Ny økologisk fugtmaske med Acai og Arganolie

Det danske mærke Mellisa høster stor ros for deres naturlige produkter og specialprodukter, som endda også parfumeallergikere kan bruge. Mellisa Naturkosmetik blev grundlagt for over 20 år siden med en succesrig salve mod psoriasis, og de har siden udviklet en spændende række hud- og hårpleje og specialprodukter baseret på primært naturlige og økologiske ingredienser.

Nu lancerer de en helt ny opstrammende fugtmaske med bl.a. Goji-, Acaibær og araganolie
til 179 kr. for 50 ml.

mellisa fugtmaske med acai

Mellisa fugtmasken indeholder en helt ny aktiv ingrediens tens’up, der har dokumenteret evne til at forbedre hudens elasticitet og mindske små overfladiske linjer og begyndende rynker. Masken forbedrer derudover fugtbalancen og tilfører vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Jeg har testet fugtmasken, som typisk bruges 1-2 gange om ugen. Den påføres i et pænt lag og sidder i 15-20 minutter, hvorefter det overskydende tørres af. Min hud må virkelig have haft brug for det, for den suger det hele til sig, og det føles rigtigt godt at få huden godt gennemfugtet. Udover at virke blød og let, dufter den også rigtigt dejligt og giver mig lidt associationer til at træde ind i en rigtig lækker helsekostforretning.

 

Fugtmasken indeholder:

Acai – en naturlig antioxidant, der stimulerer mikrocirkulationen og hjælper huden til fornyelse. Bærret virker desuden beskyttende og helende.
Goji -tilfører huden vitaminer, mineraler og antioxidanter.
Boragoolie – er med sit høje indhold af GLA ideel til tør hud.
Arganolie – virker nærende og er en god antioxidant. Olien trænger hurtigt ned i hudens lag og forbedrer dens regenerering.
Mango – fugter og forfrisker og har en cellefornyende effekt på huden.
Engsalvie – øger fugten i din hud i mere end 24 timer.
Sheasmør – økologiske sheanødder virker blødgørende og beskyttende og har en svag naturlig solfaktor.

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *