Nu starter jeg en 90-dages IMEDEEN Challenge! Følg med på bloggen

Når man som jeg har rundet de 50 – eller bare 30 eller 40 for den sags skyld – kan man selvfølgelig godt se, at alderen begynder at sætte sine spor i ansigtet. Jeg hører til dem, der foretrækker et sundt og naturligt udseende, hvor jeg står ved min alder, og hvor rynker ikke er forbudt. På den anden side vil jeg gerne gøre en indsats for at holde mig så pæn og ungdommelig som muligt – uden at tage drastiske metoder som fx indsprøjtninger i brug!

Jeg mener nemlig, at vi kan gøre rigtigt meget selv med vores livsstil og daglige hudpleje. Jeg er ikke i tvivl om, at det betyder noget for udseendet, hvordan vi behandler vores hud udefra, men bestemt også – og måske endnu mere – indefra. Der kommer fx større og større fokus på irritationer i huden og på næringsstoffer som C- og E-vitamin, der beskytter mod oxidativt stress.

imedeen-time-renewal

Nu er jeg startet på en 3 måneders periode, hvor jeg vil teste effekten af de kendte hudplejetabletter fra Imedeen. Konceptet er, at jeg i øvrigt bare gør, som jeg plejer. Så Imedeen er nu bare blevet en del af min normale morgen- og aftenrutine sammen med mine andre vitaminer og mineraler, fiskeolie, matcha-te, ingefær- eller havtornshots, og hvad jeg ellers kan finde på at give mig selv af gode sager.

Jeg tager 2 Imedeen tabletter morgen og aften. De er i øvrigt super lækkert indpakket i individuelle små poser med hhv. en sol og en måne på, så der ikke er noget at tage fejl af.

imedeen-virker-det

Imedeen Prime Renewal er specielt designet til os på 50+. Produktet gør huden mere glat, blød og spændstig.  Derudover bidrager indholdet af C-vitamin til dannelsen af collagen og mindsker derved synligheden af linjer og rynker. De indeholder både Vitamin C og E, men også zink, udtræk fra hvid te, kamille, tomat og vindruekerner samt et fiskeekstrakt med unikke proteiner, der ligner dem, vi har i huden, som spiller en rolle for hudens fugtbalance. Og det er selvfølgelig ikke kun ansigtet, men hele kroppen, der får glæde af Imedeen. Det skulle bl.a. kunne mærkes på behovet for bodylotion. Men nu får vi se!

Der findes også Imedeen Derma One til dig mellem 30 og 40 år (her er det slet ikke for tidligt at tænke på anti-age) eller en Time Perfection til dig, der er i 40’erne. Du kan læse mere her.

Efter måned 1 vil Imedeen begynde at arbejde i de dybe hudlag uden de store synlige resultater.
Efter måned 2 vil huden begyndes at føles mere fugtet.
Efter måned 3 skulle resultatet kunne se i form af en mere strålende, blød og glat hud.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at dele mine oplevelser af, hvordan en 90-dages Imedeen Challenge virker på huden.

Skulle du også have fået lyst til at tage udfordringen op, kan tabletterne købes i fx Matas eller på Imedeen.dk.

voksenlivsstil-spons

Indlægget er sponsoreret af Imedeen, der stiller hudplejetabletter til rådighed for min 90-dages Imedeen Challenge, men ord og holdninger er mine.
Imedeen er et kosttilskud, der ligesom alle andre kosttilskud ikke kan erstatte sund og varieret kost. 

5 replies
 1. Voksenlivsstil
  Voksenlivsstil says:

  Hej Lotte,
  Ja, nu skal der syn for sagen 🙂
  Glæder mig til komme tilbage med resultaterne!
  Kh Jeanette

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.