Så meget er mine favoritter sat ned!

Så meget er mine favoritter sat ned!

Allerede i tirsdags havde jeg udvalgt mine personlige beauty favoritter, som jeg ville holde øje med på Lookfantastic i dag, hvor det jo næppe er undgået nogens opmærksomhed, at det er Black Friday.

Jeg har været spændt på, hvor gode tilbuddene ville blive på mine favoritter, for selvom jeg har lavet indlægget i samarbejde med Lookfantastic har jeg intet vidst i forvejen før i dag.
Her kan du se, hvad mine udvalgte favoritter er sat ned til + et extra hit, som jeg har fundet i dag på hvert mærke ♥

***

Skønhedsfavorit nr. 1 – Ciaté Magic Pout Potion
ALT Ciaté er nedsat med 30%

ciate-magic-pout-primer
Produktet kan måske godt umiddelbart se lidt “ungt” ud, men det er altså en fantastisk primer til læberne. Den giver en fed fornemmelse, lidt hot lips, hvor den udfylder læberne og også giver en plumping effekt, så læberne syner en lille bitte smule større. Den bruges som base for læbestift eller lipgloss og er for mig blevet lidt af et must.
Nedsat fra 150 kr. til 105 kr.  her.

Skønhedsfavorit nr. 2 – Ciaté Triple Shot Mascara i sort
ALT Ciaté er nedsat med 30%

ciate-mascara

Vi er igen i det London-baserede mærke Ciaté, hvor jeg også er faldet for deres Triple Shot mascara, som er meget let at bruge, og slet ikke klumper lige meget, hvor meget du bygger op med dem. Den giver en god intensitet og fine adskilte vipper, der ikke klistrer sammen. Det bliver en fin “kost” med en hurtig indsats, og det er noget, jeg kan lide!
Nedsat fra 172 kr. til 121 kr. her.

EXTRA HIT fra Ciaté
ciate-snow-globe

Denne her Snow Globe med 5 små flydende læbestifter kunne være en sød gaveidé.
Nedsat fra 256 kr. til 179 kr. her.

***

Skønhedsfavorit nr. 3 – Filorga Scrub & Mask
25% på udvalgte Filorga produkter

filogra-scrub-mask

Filorga er et af mine yndlings hudplejemærker, og deres champagnemaske Scrub & Mask er virkelig en life saver. Den smøres på huden, og så begynder den ellers at skumme op og perle på den lækreste måde. Når den fjernes, har huden fået et tydeligt boost. Det er sådan en maske, man bare bliver vild med at bruge.
Nedsat 25% med rabatkoden fra 352 kr. til 282 kr. her.

EXTRA HIT fra Filorga

filorga-nctf
Filorga er et meget virkningsfuldt medicosmetic mærke, som mange fantastiske produkter. Her får du med Filorga NCTF-Reverse en særdeles god anti-age creme med en cocktail af vitaminer, hyaluronsyre, collagen og ikke mindst deres nye patenterede formular NTCF, der går ind og virker på hudens glathed og fasthed.
Nedsat fra 660 kr. til 495 kr. her.

***

Skønhedsfavorit nr. 4 – Kérastase Nutritive
33% på alt fra Kérastase
kerastase-nutritive

Jeg har genopdaget den gode gamle Bain Satin og hårmasken i serien Nutritive fra Kérastase. Når jeg ikke bruger silverserier, så elsker jeg at få det blødeste og stadig lette, totalt gennemplejede, hår med Nutritive. Serien er til tykt hår, der som mit virkelig har brug for meget pleje og kan suge meget.
Normalprisen 413 kr. for sættet. Black Friday pris 277 kr. her.

EXTRA HIT fra Kérastase

kerastase-elixir-ultime

Bestseller hårolien Elixir Ultime fra Kérastase, der samler spidserne, beskytter og giver fugt uden at tynge.
Nedsat fra 348 kr. til 233 kr. her.

***

Skønhedsfavorit nr. 5 – GHD V Gold Max Styler
30% på udvalgte stylers fra GHD

ghd-glattejern-glat

Der er altså sket noget, siden jeg købte mit gamle GHD glattejern, og jeg drømmer om at blive opgraderet til et af de nye, som har både bedre plader, men også er designet til at give et mere professionelt salonlook. Til mit hår ville det også være skønt med denne her brede udgave, så jeg kan tage det i lige større portioner. Vi er i den dyre ende, men vi må jo se, om det bliver sat ned på fredag!
…….og det gjorde det desværre ikke. Man kan ikke vinde hver gang!
Normalprisen for glattejernet er 1285 kr. her.

***

Skønhedsfavorit nr. 6 – Jurlique Softening Shower Gel og Body Lotion
3 for 2 på alt fra Jurlique

jurlique-softening-rose

Bodylotion er ikke dét, jeg normalt bruger mest af, men dem fra Jurlique kan jeg ikke stå for.  Jeg elsker deres produkter med roser, som dufter mildt og naturligt. Sæben er mild og opfriskende og cremen forsvinder hurtigt ind i huden uden at fedte.
De fri for bl.a. farve, parfume, parabener, sulfater, silcone og det er en god ting, når vi netop taler kropsprodukter, som jo bliver fordelt ud på en stor del af kroppens hudareal.
Normalprisen for 300 ml. shower gel er 168 kr. her.  Normalprisen for 300 ml. body lotion er 247 kr. her. (Køb tre Jurlique produkter og få det billigste gratis)

EXTRA HIT fra Jurlique

jurlique-hand-ritual

Gaveæske med tre vidunderlige håndplejeprodukter fra Jurlique. En rigtig skøn gaveidé bestående af exfolierende creme, deres ikoniske rose håndcreme og ligeså kendte neglebåndsolie.
Normalpris 220 kr. Køb tre Jurlique produkter og få det ene gratis.

***

Det var så mine bud på gode skønhedskøb på en Black Friday, hvor vi skal huske ikke at lade os forblænde af en god handel, men gå efter det, som vi virkelig ønsker os og har brug for.
Udover et par enkelte nitter, der ikke havde fundet vej til tilbudshylden, så synes jeg det er nogle virkelig gode tilbud. Og et par søde gaveideer synes jeg også selv, at det lykkedes at finde.

Nu håber jeg, at der er noget, du kan bruge til inspiration – og ellers vil jeg ønske dig god shopping efter dine favoritter, julegaver m.v. som du er på jagt efter i dag ♥

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *