Helt naturlig hudpleje – holder 3 måneder i køleskabet!

Helt naturlig hudpleje – holder 3 måneder i køleskabet!

Her en nyhed til dig, der virkelig er feinschmecker og søger det allervildeste naturlige inden for hudpleje. Vi taler ingen konserveringsmidler, farvestoffer, phthalater og kunstige UV-filtre. Og her kan du også gå totalt udenom stoffer som SLS, SLES, ethylenoxider, propylenglycol, EDTA stabilisatorer, propylen, glycol samt olie-derivat ingredienser, som er indeholdt i meget traditionelt kosmetik.

yase-naturlig-hudpleje

Jeg er blandt 70 kvinder fra forskellige lande, der har fået lov at teste prælanceringen af en helt ny form for ansigtspleje af mærket YASE. Konceptet er virkelig noget særligt, fordi produkterne leveres max. 8 dage efter deres produktionsdato (næste forsendelse er 13/9). Dernæst holder de 3 måneder og bør opbevares i køleskabet! Og det er faktisk en flot holdbarhed, når man tænker på, at der ingen konserveringsstoffer og syntetiske ingredienser er overhovedet.

Serien består af tre produkter – en serum, en dag- og en natcreme. Alle ligger på en pris på 59 EUR, ca. 450 kr. (fri fragt). Der findes i øvrigt også en Yase serum og en aftershave balsam til mænd.

Jeg har testet serummen og dagcremen, som begge har en god hurtigvirkende effekt og lover bedre struktur, fasthed og glathed og regenerering af huden.

yase-serum

Serummen har et aktivt ekstrakt af planter og mineraler, der lover at forbedre hudtonen, fastheden i huden og stimulere kollagendannelsen. En rig blanding af antioxidanter lover at forhindre nye rynker. Jeg vil ønske, det er sandt, men det vil nok kræve et noget længere studie fra min side at dokumentere det. Men jeg kan fortælle om min umiddelbare oplevelse af serummen, og den er faktisk ret positiv.
Serummen er gennemsigtig og nærmest lidt som en gele, der er meget drøj og meget smooth at fordele over huden. Den har en frisk spearmintagtig duft. Den lægger sig lidt som en film på huden i første omgang, hvor man mærker, at huden nærmest trækker sig lidt sammen, men uden at den virker stram og tør. Jeg synes, den har en god instant virkning, hvor huden med det samme virker glattere og friskere.

 

yase-day-cream

 Ovenpå serummen følger dagcremen, der ligeledes er spækket med naturlige botaniske og mineralske ingredienser og en perlerække af vitaminer. Cremen tilfører fugt, og virker ligeledes udglattende på huden og genskaber dens elasticitet. Derudover indeholder også et naturlig UVA og UVB solfilter.
Min oplevelse af cremen er, at den først ligesom lægger sig udenpå serummen og tager lidt tid om at arbejde sig ind i huden. Men derefter trænger den ind, og den samlede oplevelse er, at huden er strammet og fyldt lidt op, men samtidig er fugtmættet og virker lækker.Alt i alt vil jeg sige, at det er et par rigtigt spændende produkter.Det er selvfølgelig lidt udfordrende, at man skal rende til og fra køleskabet morgen og aften, når man skal bruge produkterne. Men hvis man stiller krav til, at de ikke indeholder konserveringsmidler, skal man også være parat til at yde lidt ekstra selv. Det vil sige, at du i dette tilfælde må hente dine produkter ud og ind af køleskabet, men på den anden side, så gør vi det jo gerne, når det kommer til vores madvarer. Og kemi tilføres netop gennem munden, næsen OG huden, hvor op mod 60% af det, du smører på huden kan blive optaget i kroppen.

Du kan læse mere og købe YASE her.

voksenlivsstil-spons Produkterne er stillet til rådighed for min test af Yase Cosmetics. Ord og holdninger er 100% mine.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *