Goodiebox støtter et smukt formål!

HELE overskuddet af salget af denne måneds Goodiebox går til organisationen Look Good Feel Better,  som også har været med til at bestemme indholdet i boksen.

goodiebox-look-good-feel-better

Det er bestemt et formål, som er værd at støtte, og hvis du ikke kender Look Good Feel Better, kan jeg fortælle, at det er kosmetikbranchens støtte til kvinder med kræft, der giver en praktisk og opmuntrende støtte i en svær tid i form af hudpleje- og makeupkurser. Netop, når man er allerlængst nede, og ens udseende måske er påvirket af gennemgribende behandlinger, må det for mange være en fantastisk hjælpende hånd, og måske et tiltrængt afbræk, at kunne fokusere på at gøre noget godt for sig selv og sit look. 

goodiebox-look-good

Indholdet i boksen er fem rigtig gode basisting, som de fleste har glæde af – særligt her, hvor den kolde tid nærmer sig. Det gælder ikke mindst den ikoniske Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden til en værdi af 300 kr., som kan bruges til alle tørre områder fra hænder til læber (allerede her er alle pengene hjemme + meget mere til). Du får også en full size Nivea Sensitive Day Creme, der giver intensiv fugt og afhjælper tørhed og rødme. En L’Oreal makeup-børste, hvor det er random, hvilken slags, der er i boksen – lidt overraskelser skal der jo også være!
Endelig er der en prøve på Vichys Pureté Thermale Cleansing Gel, som passer til alle hudtyper samt en lille mascara fra Max Factor (igen er det en overraskelse, om du får en Masterpiece Max Mascara eller en 2000 Calorie Mascara.

Det hele har en samlet værdi af 555 kr. og Goodiebox koster som sædvanlig kun 169 kr. pr. måned inkl. fragt på Goodiebox.dk, og så støtter du i denne måned ovenikøbet et meget prisværdigt formål, hvor mange arbejder frivilligt for at hjælpe andre.

Der er ingen binding overhovedet, så du kan roligt gå ind og prøve. Jeg synes, at denne måneds boks er ekstra fin – både med det meget brugbare og “voksne” indhold – men ikke mindst, fordi det støtter det gode formål. Du kan læse mere om Look Good Feel Better på deres hjemmeside her.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *