Fortryllende parfume

Jeg plejer jo at skrive, når jeg en sjælden gang finder en god parfume, som jeg virkelig falder for – så her er et lille tip til dig, der måske har samme smag i dufte som jeg.
Parfumer er jo meget individuelt, så prøv den på din hud, før du beslutter dig.

For mit eget vedkommende, er der få dufte, som udvikler sig godt på mig, men når det sker, så bliver jeg så også helt forelsket. Det er sidst sket med Balanciaga Paris, Bottega Veneta Knot – og nu også med Lancôme La Vie est Belle L’èclat, som jeg lige nu synes er så fortryllende, at det er den eneste, jeg har lyst til at bruge.

la-vie-est-belle-blog
Den oprindelige og meget populære blomsterduft La Vie est Belle blev lanceret i 2012. For mig er den en anelse for tung og rammer ikke plet. Det gør derimod den nye La Vie est Belle L’éclat, som i øvrigt er kommet i år og markerer 5-året for den første LVEB duft. Her har man tydeligvis bygget ovenpå successen med en mindre mainstream duft, hvor der tilsat sandeltræ og vanille, som sammen med orangeblomsten giver en særlig let og eksklusiv elegance. Den er ikke påtrængende eller skarp, men diskret lækker, uden at være for sød.

Du kender BVEB L’èclat på den utroligt smukke flakon med glasmønster.

Anbefalingen er hermed givet videre – måske et julegaveønske (men husk nu at prøve på huden først!) ♥

Fås hos Matas til 635 kr. for 50 ml. EdP og 425 kr. for 30 ml.

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *