Forelsket i ny makeup-serie!

Forelsket i ny makeup-serie!

Den succesfulde nye engelske luksus makeup-serie Delilah Cosmetics er nu kommet til Danmark. Bag mærket står tre venner med stor erfaring fra mode- og kosmetikbranchen – bl.a. en makeup-artist og prisvindende udvikler af kosmetik og en modefotograf. Med deres passion for kosmetik har de udviklet en komplet serie, der er både luksuriøs og samtidig underspillet, og let og enkel at gå til.

delilah-makeup-serie


Jeg har foreløbigt testet tre produkter, som jeg har på øverst på billedet – deres eyeliner, mascara og rouge.

Lad mig starte med rougen, som jeg er helt forelsket i. Noget af det interessante ved serien er dens enkelhed. Der er bare tre farver at vælge imellem, og for mit vedkommende er denne lyserøde HELT perfekt. Den har faktisk væltet min gamle yndlingsblush af pinden, og jeg synes, den ligger så fint og giver en smuk glød til ansigtet og fremhæver kindbenet på smuk vis.

delilah-blush

Eyelineren er blød og noget af det letteste, jeg har prøve at lægge på. Det simpelthen så nem at styre. Jeg bruger normalt den evindelige sorte, men har her prøvet Delilah’s brune eyeliner, som giver et mere blødt look. Igen er det simpelt – den fås i enten sort eller brun. Den har en lang holdbarhed, er super let at blende ud, og har både en lille indbygget applikator og en spidser i enden.

delilah-eyeliner

Delilahs sorte mascara har en intens farve og er god til at bygge volumen op med. Det er ikke så nemt at adskille sig på netop mascaraen, men den er absolut god og i orden. Den har en stor børste, hvilket jeg personligt synes er fint, men som man naturligvis skal være gode venner med.

delilah-mascara
Delilah Cosmetics er en rigtig spændende og god nyhed for makeup feinschmeckere, som er til nogle få enkle og gennemtænkte perfekte produkter.
Jeg skal bestemt også prøve deres Pure Light pudder, der allerede er blevet kult. Så meget, at den er udsolgt overalt. Den skulle efter sigende lysne op og give spil og glød til ansigtet på den mest fantastiske måde. Den skal jeg nok vende tilbage omkring, når jeg får fingre i den!

pure_light-delilah

Priserne ligger på omkring 200 kr. for eyelineren og 250 kr. for mascara og rouge. Nærmeste forhandler i Danmark oplyses på 36 16 16 09.

Jeg skal gøre opmærksom på, at produkterne er stillet til rådighed for mit test af Delilah Cosmetics danske distributør.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.