Få flotte øjenbryn (igen)!

Få flotte øjenbryn (igen)!

 Indlægget indeholder reklamelinks!

Det er ved at være noget tid siden, at jeg skrev om mit lille projekt med at få ungdommens øjenbryn tilbage. Det er en kamp, som fortsætter strå for strå, og som jeg efterhånden har fået ret så meget erfaring med, som jeg gerne vil dele med dig. Bl.a. med den bedste øjenbrynsserum, jeg har prøvet (og ditto vippeserum i øvrigt).

Når jeg siger strå for strå, så er det fordi hvert eneste hår faktisk tæller, når det gælder om at få brynet tilbage efter at have været udsat for firsernes og halvfemsernes mode med tynde (over)plukkede bryn. Jeg synes, mine øjenbryn, alt taget i betragtning, er ved at blive hæderlige igen, men det kræver at par tricks (se længere nede), og lige nu tager jeg en omgang mere med øjenbrynsserummen.

oejenbryn-tilbage

Den serum, som med hånden på hjertet, har formået at få flest hår til at komme frem af deres dvale er fra Swiss Clinic. Du kan finde den på deres webshop her(reklamelink)
Når hårsækken først er død, er der ikke noget at gøre, men lige præcis dén serum har altså fået tilpas liv i nogle af hårene til, at mine øjenbryn er blevet lidt mere fyldige og naturlige.

swiss-brows

Jeg bruger brynserummen morgen og aften på ren hud og lader den tørre helt ind, før jeg bruger plejeprodukter. Jeg er nu i gang med en ny omgang, og jeg fortsætter som sagt tålmodigt kampen hår for hår, fordi det virker.
Tjek i øvrigt også mine øjenvipper – du kan læse om vippeserummen længere nede!

bryn-serum

***

Udover serummen, får du lige tre tips mere til at få flotte øjenbryn:

1. Noget af det allervigtigste er derfor at holde fingrene helt fra pincetten. Selvom, et hår kan virke noget ene og alene og en anelse underligt, så skal det i langt de fleste tilfælde have lov at være (med mindre, det sidder helt skørt), fordi det ender med at blive en del af den nye helhed. Det kan tage måneder og atter måneder for et øjenbrynshår at gro ud, så hav tålmodighed!

2. Nogle få hår kan også være med at til at skabe muligheden for at trylle med en øjenbrynsfarve eller øjenbrynsblyant. Uanset, hvor smalle eller brede, dine øjenbryn er, så er det altid smukt at markere og stramme lidt op på brynet med en skarpere kant og/eller en udfyldning af brynet. Men lad være med at overdrive eller presse farven ind – for så ødelægger du måske betingelserne for hårvæksten. Tegn eller udfyld blidt og diskret med små skrå strøg.

Jeg har brugt den nye geniale Brow Master vippefarve og -gel i ét fra Bare Minerals, som børstes ind i brynet fra det inderste hjørne og ud med små hurtige strøg for at opnå et naturligt look.

bare-minerals-brow-master

3. Mit sidste tip er at prøve at få farvet brynet hos en kosmetolog – eller gøre det selv, hvis du har mod på det. På den måde bliver alle de mindre, de lyse og nye hår synlige, og du kan se, hvor meget, der måske i virkeligheden er at gøre godt med. Da jeg fornyligt, for første gang nogensinde, lod mig overtale til en diskret farvning af brynet blev jeg overrasket over, hvor mange hår, der faktisk gemte sig og var på vej!

***

Når jeg nu er i gang med at rose Swiss Clinic, så vil jeg i samme ombæring lige nævne, at deres vippeserum på samme måde også lige har et ekstra gear. Den virker både meget hurtigt og effektivt, og man får bare de længste og flotteste øjenvipper. Den kan du finde på deres website her(reklamelink)

swiss-clinic-vippeserum

Og lige til allersidst – Swiss Clinic har nedsat alle deres hudprodukter med 20% indtil den 9. oktober. Det gælder også den virkningsfulde skinroller (nu 288 kr.) og de nye vildt avancerede hudplejeprodukter. Du kan læse mine tidligere indlæg om skinrolleren her og hudplejeserien med de mange peptidkomplekser og forskellige hyaluronsyrer her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.