En perfekt mineralpudder

pur-mineral-4-in-1REKLAME

Forleden kunne du læse mit bud på den perfekte foundation fra Sensai (læs indlægget her). Den er en kæmpe favorit hos mig og et af mine tricks til en flot og ensartet hud.

Som jeg skrev, bruger jeg nogle gange flydende foundation, og nogle gange mineralpudder. Andre gange bruger jeg den flydende først med et lille lag mineralpudder ovenpå, hvis det skal være ekstra dækkende og ensartet. Jeg nævnte også, at jeg lige har fundet en ny mineralpudder, som er helt fantastisk! Det er den, jeg har på her på billedet i dag – og kun den.

Den er fra mærket PÜR, som er ret nyt her i Danmark, og hedder 4 in 1 Pressed Mineral Foundation. Det vilde er, at den indeholder en række plejende ingredienser, herunder anti-age, solbeskyttelse og en række vitaminer og antioxidanter. Målet for Pür er ikke alene at lave make-up, men make-up med et formål, som både dækker ujævnheder, men faktisk også forbedrer hudtilstanden over tid. Det er da genialt!
Den kan fås hos HelleThorup.dk her til 299 kr.

pur-mineral-pudder
Mineralpudderen dækker meget flot, flottere end nogen anden, jeg til dato har prøvet. Vel at mærke uden, at huden blive pudret eller makeuppen lægger sig i linjer og rynker.
Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder din farve, min hedder Blush medium og jeg har en lys, let gylden hud.

Jeg bruger makeuppen på en godt plejet og gennemfugtet hud, og påfører den med en børste i små cirkelbevægelser indtil jeg har opnået den ønskede dækning. Som afslutning bruger jeg som regel lidt fugtgivende mist til at få pudderen til at sætte sig naturligt på huden.

Jeg synes, det er afgørende at bruge en rigtig børste til formålet, fx en såkaldt kabuki-børste. Jeg kan dog også i den forbindelse anbefale et helt fantastisk Bestseller Kit fra Pür, der bl.a. inderholder en super børste. Den er flad i forhold til en kabukibørste og giver en ekstra god tæt dækning.

Æsken er lidt af et supertilbud, hvor du for 349 kr. får børsten, en lille primer, en full size mascara (rigtig god) og en mindre udgave af mineralpudderen (4,3 g. mod normalt 8 g.) og en rigtig fin mineral bronzer. Best Sellers Kit fås hos Nicehair.dk lige her(reklamelink)
pur-bestsellers

 

Kærlig hilsen Jeanette

4 replies
 1. Ingrid
  Ingrid says:

  Ang. sponsing og reklame som du skriver om under her. Jeg skjønner jo at om man ønsker å tjene penger på bloggen må man ha reklame og sponsede innlegg. Problemet er, synes jeg, at når reklamen og de sponsede innleggene tar overhånd blir det hele bare platt og kjedelig. Det blir lite genuint og ekte igjen og mange lesere forsvinner. Dem er man jo avhengige av både for inntekt og bloggeglede.

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg says:

   Hej Ingrid,
   Vi bloggere er blevet underlagt meget strenge krav – i modsætning til fx magasiner og ugeblade – som jeg selvfølgelig gerne vil overholde. Jeg oplever heldigvis ikke, at læserne forsvinder af den grund 🙂
   Du har helt ret – og jeg vil fortsat forsøge at mixe indholdet efter bedste evne. Men jeg skal også leve og tjene lidt penge for at holde det hele kørende.
   Ha en dejlig dag.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.