Dynamiske pHformula

Dynamiske pHformula


Der er ingen tvivl om, at pHformula laver nogle af de mest virkningsfulde produkter og ansigtsbehandlinger på markeder lige nu. Hvad enten, det er til age, rødme, hyperpigmentering, uren eller sart hud, så er der hjælp at hente.

Noget af det rigtigt gode er, at man ikke behøver et kæmpe arsenal af produkter, men at 2-3 ting vil gøre en synlig forskel. Deres renseprodukt E.X.F.O. cleanse med syre er et must, efter min mening – og deres nye SOS Multi/anti-age olie er også fantastisk som både serum og fugt (læs mere om olien her). Fælles for nærmest alle produkter er nemlig, at de har flere funktioner, og at man derfor kommer rigtigt langt med dem i den daglige hudpleje.

Dertil kan man så vælge specialprodukter i det omfang, man har behov og lyst. Det kan være deres kraftige A.G.E. serum eller vitamincremer. Det kan også være øjencreme eller halscreme, hvis man har mod på at feinschmecke eller, hvis man fx har særlige udfordringer omkring øjnene eller på halsen. Det bringer mig frem til et par af de nyeste skud på stammen – en fantastisk blødgørende halscreme og en spritny genial Power mist.

Nyhed nr. 1! Det ikke klogt at begrænse sin hudpleje fra hagen og op! Halsen og brystet er områder, hvor man hurtigt kan komme til at se rynket og slap ud i huden.  Til dette formål har pHformula udviklet N.E.C.K. Recovery til at opstramme og forny huden på hals og decolleté. Jeg har altid plejet min hals og bryst i næsten lige så høj grad som ansigtet – og det lønner sig! Denne creme er let og tynd og nem at fordele, og så gør den umiddelbart huden meget blød og fin og velplejet.
En lille ting – mange af pHformulas produkter har enten pumpe eller pipette, hvilket er super hygiejnisk og gør dem lette at dosere!

neck-recovery-phformula

 

Nyhed nr. 2! Selvom pHformula er en enkel og overskuelig hudplejeserie, hvor du ikke behøver at investere i ti ting, så det kommer der dog stadig helt nye innovative pHformula produkter til – og der er flere på vej i nærmeste fremtid. Fælles for dem er, at de aldrig er ligegyldige “fyld-produkter”, der bare har til formål at skabe trængsel på badeværelseshylden – de giver mening, og de har som oftest flere funktioner. Det gælder også den helt nye skønne P.O.W.E.R. Essence.

Den er en mist, som samtidig også en skintonic og ikke mindst en serum! Den fugter, indeholder effektfulde anti-age ingredienser, herunder et unikt peptidekompleks (og peptider er noget af det, som vi skal gå efter, hvis produkterne skal virke!). Den har serumegenskaber i form af bl.a. B3, som er medvirkende til at give huden en klar og ensartet tone, og så styrker den hudens barriere, der bl.a. beskytter os mod de frie radikaler.
phformula-power-essence

 

Misten kan bruges morgen, middag og aften, så at sige! Jeg sprayer et par gange i hånden om morgenen og om aftenen og fordeler den som en serum. I løbet af dagen sprayer jeg lidt ind imellem, når jeg trænger til at blive frisket lidt op og kan bruge lidt fugt. Den er fin udenpå makeup og kan nærmest virke som en setting-spray i løbet af dagen. Og det er da en nem måde at gøre lidt ekstra godt for sin hud!

N.E.C.K. Recovery koster 510 kr. for 30 ml og P.O.W.E.R. Essence koster 399 kr. 75 ml og forhandles hos hudplejeklinikker i hele Danmark. Du kan få flere oplysninger og finde nærmeste forhandler på 70 21 10 70.
billede
Produkterne er venligt stillet til rådighed for min test af Beautyakademiet!

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *