Det her er mine egne vipper!

Det her er mine egne vipper!


swiss-clinic-vippeserum-anmeldelse


Jeg har før testet vippeserummen fra Swiss Clinic
med stor succes (læs tidligere indlæg her). Det går faktisk op for mig nu, at min gamle serum har holdt helt fra marts til november, hvor jeg de senere måneder bare har brugt den et par gange om ugen som vedligeholdelse. Det er altså ikke noget, som man lige bruger op på et par måneder!

De sidste 3 uger har jeg så prøvet deres helt nye vippeserum, som virker endnu hurtigere!!! 3-6 uger giver den længere og fyldigere øjenvipper, så du kan lige nå det inden nytår 🙂  Jeg har i alt fald på de tre uger, der er gået, tydeligt kunne se, at jeg har fået endnu længere vipper – og jeg elsker det!

Det er altså ikke kun en ny fin emballage, der er nyheden – der er to prisvindende ingredienser, der på bare ti dage får øjenvipperne vokser mere end dobbelt så meget som normalt og samtidig forlænges hårenes levetid, så de få længere tid at vokse i.

Lange øjenvipper giver et friskere udseende. For os, der er lidt oppe i årene, giver det et lille naturligt “løft” til udseendet at slippe for øjenvipper, der måske er lidt korte og tynde – uden brug af kunstige og besværlige (og dyre) metoder.

swiss-lashed-ny

Jeg påfører serummen langs vippekanten morgen og aften i nogle uger – derefter vedligeholder jeg nogle gange om ugen. 

swiss-lashes-ny

 

Lige nu kan du få Swiss Lashes 6 ml. (den holder som sagt længe) koster 895 kr. HER.

 

voksenlivsstil-spons

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *