De nye makeup-trends

De nye makeup-trends

maybelline-makeup-trends

Der er naturligvis trends inden for makeup nøjagtigt, som der er det inden for mode og indretning. Det hele kan mere eller mindre føres tilbage til de livsstilstendenser, som trendforskerne kan se tegner sig i en ikke så fjern fremtid. Dem vil jeg nærmere komme ind på i et senere indlæg, for jeg synes, der tegner sig nogle spændende ting i horisonten som et modtræk til alle de impulser, vi får fra bl.a. de sociale medier. TMI (too much information eller too many images), er bl.a. et af de nye begreber, som jeg vil introducere for dig for, hvis du ikke allerede er stødt på det.

Tingene går hurtigtalt for hurtigt, vil vi mere og mere begynde at synes – men ikke desto mindre, eller måske netop derfor, siger makeup-trenden “go the go“!

Hos Maybelline har de valgt at sætte fokus på de stærke og uafhængige kvinder, der har fuld fart på, med referencer til den gamle roadmovie Thelma & Louise. Choose your way – Choose your direction står der bl.a. på deres flotte plakat, som jeg har valgt at fotografere nogle af deres mest trendy produkter på. Det siger også noget om kvindernes fremmarch og det opgør, vi nu ser, hvor flere og flere fx dropper at fremvise kavalergangen, og hvor vi ser personligheder i højere og højere grad fremfor de traditionelle stereotype unge skønheder.

***

Makeuppen kommer til at være af den type, der kan holde hele dagen, og looket må gerne bære præg af at have været igennem en hel travl dag. Huden må gerne glinse lidt – til gengæld skal den være gennem velplejet – de røde læbestifter er allerede en saga blot, og nu er der dømt lyse og gerne matte farver på læberne i stedet.

Til gengæld må brynene gerne buske og øjnene skal være stærke, fyr op for mascaraen og for de mørke skygger, og også gerne for glimmer på øjnene!

maybelline-makeup

Vi ser også contouring forsvinde igen – altså det med at forme ansigtet med lys og skygger – for i stedet at blive afløst af det nye og meget nemmerestrobing”, hvor du kun bruger highlighteren.

Strobing er faktisk noget, som jeg selv har gjort i årevis med en stick fra Jane Iredale – jeg vidste bare ikke, hvad det hed – flot er det, og især for os modne kvinder løfter og opfrisker det virkelig ansigtet. I det hele taget passer tendenserne med fokus på øjnene, masser af highlighter og lyse læber mig perfekt.

Maybelline har deres Strobing Stick, som du ser på billedet – og som makeup-artisterne elsker! Den koster kun 75 kr. og kan fås her.

Sådan bruger du strobing sticken:
På en gennemplejet og gennemfugtet hud lægges evt. foundation (det bruger jeg altid selv, ofte i form af en mineralpudder), hvorefter du highlighter de dele af ansigtet, som du ønsker at fremhæve. Det er typisk de “høje” steder på ansigtet, som kindben, øjenparti og under/over øjenbrynbenet. Det er også flot at bruge highlighteren i midten af ansigtet og på midten af den øverste læbekant, som du kan se, at jeg har gjort på billedet. Jeg dupper med strobingsticken og bygger op lidt efter lidt og fordeler med fingrene, indtil jeg har det shine og det løft, jeg ønsker.

makeup-trends-2017

Til at sætte fokus på øjnene, har Maybelline deres Lash Sensation mascara, der bare giver mørke og fyldige vipper (nok ikke noget for dig, der ønsker helt fine og separerede vipper!).

Deres nye øjenskyggepalette Rock Nudes har nogle fine farver i både de lyse og naturlige, mere mørke dramatiske (jeg er bl.a. helt vild med de to sorte) og nogle med lidt trendy glimmer. De er nemme at arbejde med, og også her er vi ude i en investering, der er til at overskue (129 kr. her).

Den sidste ting, jeg har valgt at fremhæve, er deres nye matte nude læbestift, som du også kan se på billedet. Den er genial og giver flotte, fyldige, lyse læber (også flot med lidt gloss udover, hvis man ikke er til det helt matte look). Color Sensational Matte Lipstick 930 Nude Embrace koster 89 kr. på NordicFeel her.

***

Jeg håber, at du hermed fik et overblik over de nye trends inden for makeuppen – super velplejet og fugtet hud, masser af highlighter (strobing), buskede bryn, lyse, gerne matte læber, dramatiske øjne….i et on the go look, der gerne må være præget af dagens strabadser, så endelig ikke for pudret eller poleret. God fornøjelse ♥

Kærlig hilsen Jeanette

 

voksenlivsstil-spons

Jeg har fået lov at teste produkterne for Maybelline. Indlægget indeholder affiliate links.

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *