Beauty Box med fremtidens tandpasta!

Beauty Box med fremtidens tandpasta!

Reklame for LookFantastic

Noget af det gode ved de nye beauty box abonnementer er, at man får lejlighed til at følge med i og prøve forskellige nyheder. I den nye box fra LookFantastic er bl.a. en lille udgave af en tandpasta, som jeg med det samme blev så begejstret for, at jeg er nød til at dele det her på bloggen!

lookfantastic-pretty-in-paradise
Jeg er nød til at dele min begejstring, for denne her tandpasta tror jeg bliver fast inventar hos mig fremover! Den indeholder en klinisk dokumenteret formel, som gør tænderne stærkere og genopbygger tidlig nedbrydning af emaljen.

regenerate-toothpaste

Allerede, da jeg brugte tandpastaen første gang, slog det mig, hvor blanke mine tænder blev. De er hvide i forvejen, fordi jeg bleger dem et par gange om året, men de bliver bestemt ikke mindre pæne af denne her Regenete tandpasta.

reparerende-tandpasta

Den koster altså også en hel del mere end den almindelige tandpasta, jeg plejer at bruge, men hvis det betyder, at jeg kan have stærkere tænder og færre slibespor, også når jeg bliver ældre, så giver jeg gerne det ekstra. Det må være fremtidens tandpasta – det bliver det i alt fald for mig.
Tandpastaen indeholder i øvrigt flour, ligesom normalt, hvilket er et must for mig (andre kan være modstandere af stoffet, men jeg ville ikke undvære det for at beskytte mod huller).

Den fås på LookFantastic.dk til 92 kr. her.

Kærlig hilsen Jeanette

OM LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX:  LookFantastic et fast Beauty Box koncept, hvor du hver måned får en lækker kasse sendt hjem med forskellige beauty-favoritter. Afhængigt af om du køber en enkelt box, eller binder dig for flere, er prisen mellem 126 og 139 kr. pr. måned. Box’en har altid en værdi på mere end 500 kr. og prisen er inkl. fragt + et nummer af britisk ELLE!  Du kan læse mere om LookFantastic Beauty Box her.

3 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Hej Anette,
   Mange tak 🙂 Jeg fik for mange år siden rettet mine tænder og fik i den forbindelse en bideskinne lavet hos tandlægen, som jeg kan sove med for at holde tænderne på plads.
   Det var så oplagt at bruge den til blegning ind i mellem. Gel’en køber jeg på dentist.net eller på Swiss Clinic.
   Sidstnævnte har i øvrigt en pakke med skinner, som man selv kan forme. Det bliver aldrig helt så optimalt som dem fra tandlægen, men de er ikke helt tossede.
   https://www.swissclinic.dk/dk/artiklar/tander/swiss-whitening.html

   Mange hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *