At være den bedste udgave af sig selv!

At være den bedste udgave af sig selv!

Her sidst på året har jeg fået den store glæde at være med i et af vores allerbedste ugeblade, hvor jeg skal dele lidt ud af mine skønhedsbud. Det glæder jeg mig SÅ meget til at vise her på bloggen, men mens jeg tålmodigt venter på uge 50, så vil jeg fortælle dig lidt om nogle tanker, det satte i gang – krydret med nogle skønne Chanel-citater, der siger det hele.

jeanette-hylleborgJeg blev spurgt ind til, hvad min skønhedsfilosofi er, og hvad jeg prioriterer højest, når det kommer til skønhed. Kogt helt ind til én enkelt sætning, er jeg nået frem til, at det – for mig – handler om, at være den bedst mulige udgave af sig selv. Det handler ikke om, at vi skal lave os selv om, eller forsøge at være noget, som vi ikke er, men om at få det bedste ud af det, som vi nu en gang har. Om vi er tykke eller tynde, høje eller lave, unge eller gamle, har store eller små bryster, glat hud eller rynker, sort, rødt eller gråt hår. ALLE har sin egen skønhed, som det bare handler om at dyrke – både når det gælder det ydre og det indre.

gorgeous-charming-and-irresistible-chanelJeg skal ikke ligne en på 30, det ikke et mål i sig selv for mig at se yngre ud, end jeg er, men jeg vil da mægtigt gerne være en flot 51-årig.
Ligesom jeg nok ikke bliver forveklset med en 30-årig under nogen omstændigheder, så bliver jeg jo fx heller aldrig modelhøj (jeg er 164), men jeg er glad for, at være præcis dér, hvor jeg er, og hviler i at være præcis dén, jeg er. Når du først kommer til den tilfredshed og accept af dig selv, så er du allerede nået utroligt langt. Der er ingen grund til at fokusere på alt det, man ikke har, men i stedet pakke selvkritikken væk, se helheden og tillade sig at glæde sig over sig selv og ens gode sider – og fremhæve dem. Så kommer udstrålingen helt af sig selv! be-youself-chanel

Med det som udgangpunkt, forsøger jeg gennem min livsstil, og min stil, at være det, som jeg synes er det bedst mulige udgave af mig selv. For nogle er udseendet vigtigt, for andre knap så vigtigt, for mig udelukker et smukt ydre ikke et smukt indre. Jeg holder altså af at pleje mig selv mindst lige så meget, og gør lige så meget ud af mig selv, som jeg altid har gjort med makeup, hud- og hårpleje. Derfor var det bestemt heller ikke svært at finde mine 7 bud på gode skønhedsprodukter. Det var snarere svært at vælge fra, men så har jeg jo heldigvis bloggen, hvor jeg kan øse ud af alle mine tips og erfaringer.
chanel-citat

Med det vil jeg bare ønske alle jer smukke kvinder en rigtig dejlig weekend ♥


Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

5 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Smukt skrevet, kære Jeanette – jeg kan ikke være mere enig. Man er nået langt, når man bare hviler i sig selv, men at nå dertil kan også være en lang vej 🙂

  Skønne citater du har krydret dit indlæg med 🙂

  Tak 🙂

  KH, Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *