Jeg skal flytte!

To lækre salater med white cheese salatost

taverna-shake-useREKLAME FOR TAVERNA

Egentlig er jeg ikke så tit vild med færdigfremstillede løsninger, men jeg vil gerne lige slå et slag for denne her salatost med færdiglavet dressing, som Taverna kan sendt til mig.
Salatosten kan sammenlignes med feta, men er meget mindre salt, og mere mild, cremet og sofistikeret i smagen, da den er baseret på hvid ost. Dressingen er rapsolie og krydderier og smager godt – suppler bare dine salater med lidt eddike, salt og peber.

Her får du inspiration til par lækre og fyldige salater, hvor jeg har brugt osten. En med kikærter og en med revet blomkål.

Kikærtesalat
Kikærter (hjemmekogte, men dåse kan også bruges), semidried tomater (her har jeg også brugt lidt af marinaden, der ofte er super velsmagende, når du køber semidried tomater i en delikatesse), hakket persille, finthakket løg, taverna salatost med dressing.
Dryp en spiseskefuld hvidvinseddike eller to udover og evt. lidt ekstra salat og peber, og mix det hele godt sammen.

kikaerte-salat
Blomkålssalat
Blomkål revet på det grove rivejern, bladselleri, hakket persille, agurk i tern, finthakket rød chili, taverna salatost med dressing.
Dryp en spiseskefuld hvidvinseddike eller to udover og evt. lidt ekstra salat og peber, og mix det hele godt sammen.

salat-revet-blomkaal

God fornøjelse ♥Kærlig hilsen Jeanette

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal flytte!