Fugtbomber til vinterhuden!

4.adventsgave – avanceret hudpleje fra Filorga til 1.450 kr.

Præmierne er sponsoreret af Scandinavian Cosmetics!

filorga_adventskonkurrence

December måned flyver afsted, og nu er vi allerede nået til den 4. og sidste gave i Voksenlivsstils adventskalender!
Jeg har allerede af uddelt nogle af mine egne allerstørste favoritter fra Sensai, Eyeko og Sashajuan – og til 4. søndag i advent har jeg fået mulighed for at sætte effektiv anti-age ansigtspleje fra det franske mærke Filorga på højkant til en værdi af 1.450 kr.

KONKURRENCEN ER SLUT! DEN HELDIGE VINDER BLEV MARIANNE ZEHLER. 

Hvis du bliver den heldige, får du to fantastiske produkter med det nye NCTF-kompleks, der blev lanceret i Danmark i september, og kan betragtes som et reelt alternativ til fillers. NCTF har en unik sammensætning af 53 aktive ingredienser (vitaminer, enzymer, antioxidanter, aminosyrer, mineraler m.v.) , og hvert produkt indeholder NCTF, der svarer til 1 injecerbar behandling.

 ***
Til den heldige har jeg som 1. produkt udvalgt en fantastisk NCTF-Intensive serum, der giver glattere, fastere og mere ensartet smuk hud. Den har en værdi af 725 kr. (kan købes hos Matas her)
nctf-serum-filorga
Derudover får vinderen som produkt nr 2. for vinderen også en Filorga NCTF-Reverse Cream ligeledes til en værdi af 725 kr. (kan købes hos Magasin her). Igen får du med denne regenererende dagcreme den lækreste hudpleje, som efterlader huden mere glat, fastere og med nyt liv.
filorga-nctf-cream

Filorga befinder sig i kategorien medi-cosmetics, det vil sige imellem lægemidler og skønhedsprodukter, og de er eksperter inden for hyaluronsyre og injecerbare fillers, som de siden 2007 har overført til hudplejeprodukter. 

Sådan er du med!

Igen skal du bare berige både mig og de andre læsere med en lille kommentar om, hvad der rører sig hos dig for tiden. Er du ved at være i julestemning, er gaverne i hus, har du bagt eller skal du ud og købe juletræ? Skriv lige præsic, hvad du har på hjertet – jeg glæder mig over hver eneste kommentar, og alle har lige store chancer for at vinde.

Jeg trækker lod om den 4. adventsgave på søndag, så der bliver en virkelig lækker ekstra julegave til én af jer! ♥

Kærlig hilsen Jeanette

   

62 kommentarer

 • Lotte Marie

  Vi er lige kommet hjem fra hyggelig advendtkomsammen hos familien og glæder til at der nu kun er en uge til juleferien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vi har holdt adventshygge i dag med æbleskiver og hjemmebag, gaverne er indkøbt, mangler at få pakket dem ind, imorgen skal vi bytte pakker med familien.
  Så alt i alt er vi næsten klar, vi mangler lige noget mad til julen og det er vidst det..
  Ømsker alle en fantastisk jul..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Har været til julehygge de sidste to søndage, og nu glæder jeg mig helt vildt til juleferie, så man kan få koblet lidt fra.
  Håber at kunne vinde, så kunne min mor få en ekstra (og bedre) julegave. Det fortjener hun 🙂
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Bak

  Efter en veloverstået og hyggelig fødselsdag igår for min søn som er blevet 16 år har julen nu plads i tankerne hos mig! Jeg glæder mig til en dejlig lang juleferie som starter på fredag og varer helt frem til den 2. Januar! Blir skønt.
  Rigtig glædelig jul og godt nytår herfra:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Dam

  Det ville være en dejlig julegave til mig selv 😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Årh den gave er da super skøn. Jeg mangler fortsat de fleste julegaver og har en travl uge forude men glæder mig også til dagene med min familie. Rigtig god jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg ruster mig til at stå imod den kommende tid 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Skøn gave🎁😊 ville elske at være vinderen 😘
  Skal i gang med julegaverne imorgen – jeg har skrevet en liste, så der er lidt at gå efter. Glædelig jul til dig og tak for nogle gode indlæg. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hougaard

  Vi har lige bagt vaniliekranse, dog forsvandt huller da de blev bagt 😉😂 nu står den på fars fede juleferie 🎅🏻😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Idag har hele familien været ude og fælde juletræ. Efterfølgende spiste vi hjemmelavede æbleskiver. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Feldfos

  Lige nu er jeg i total julepanik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  I går var jeg med min dejlige familie på en super hyggelig tur i Tivoli Friheden, lysene er simpelthen så fine, det gav helt sikkert julestemningen et ekstra nøk opad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Jeg har været ved mine forældre og spise æbleskiver og drikke gløgg, super hyggeligt og ja, jeg er meget i julestemning!😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Julestemningen er så småt ved at indfinde sig. Vi har været ramt af sygdom og masser af møder og aftaler og har samtidig skulle passe arbejdet. Nu har jeg fri indtil fredag, så pynten skal op i morgen og de sidste julegaver skal købes.
  Jeg håber at finde tid til at bage småkager, men ellers må jeg sweettalke til min mor, der har magt for længst eller bare have dem ‘hjemmebragt’ 😂
  Glædelig 3. søndag i advent 🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg har fået købt alle gaver, og er faktisk ved at have styr på det hele 😊 Så nu kan julefreden snart indfinde sig 🎄🎁 Glæder mig rigtig meget ⛄️ Glædlig jul ❤️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er høj på mit liv og på jul. Så meget at jeg nærmest har fortrængt, at jeg er arbejdsløs og fattig i januar. Den tid den sorg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Stress og travlhed over for meget der skal nåes på for lidt tid, måske er ambitionerne for store 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Bacher

  Skriver på den sidste opgave inden mit speciale. Jeg læser socialt arbejde, som retter sig mod at hjælpe samfundets svageste. Nå, men familien skulle så selv sørge for at købe juletræet idag, hvilket ingen kunne tage stilling til, når ikke jeg var med. Ahmen altså hvor svært kan det være 🎄😬‼️Kvinder er altså bare centrum i familien, også når vi ikke gider 🙈
  God jul 🎅🏻Det er endda de helt nye fillerprodukter du har udvalgt 😘‼️💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Jeg har desværre været alt for stresset det sidste stykke tid, så føler ikke at jeg har nået at nyde julen. Men vil tage revanche næste uge og komme helt ned i gear og bare hygge med julebag, konfekt og pyntning af juletræ 🎄💖⭐️

  Jeg krydser lige lidt ekstra fingre for denne gevinst, prøvede Filorga’s creme igennem Goodiebox, og den var fantastisk, så tænker hvad disse to mon kan udrette.⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg er klar! til jul, skal lige have pakket et par gaver ind, men det er det 😀
  Derudover skal jeg tage den med ro og prøve at få bugt med den depression, som jeg kæmper med for tiden :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Pedersen

  Jeg synes, at december render alt for stærkt, men jeg har heldigvis været i god tid, og det eneste jeg mangler for at komme i rigtig julestemning er at bage æbleskiver i min mormors gamle æbleskivepande. Det er en tradition, og så føler jeg, at hun på en eller anden måde er med❤ Jeg mangler også at købe flæskestegen og at hente et par gaver, men det skal jeg nok nå😉 Jeg er ved at være klar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Det er altså vildt, hvad hudpleje KAN. En creme er jo aldrig bare en creme, og det her lyder jo helt højteknologisk. Send det GERNE min vej, og ha’ så en dejlig jul 🙂 kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig juletid,
  skøn adventsgave- virkelig skøn;-)
  Her er pakkerne i hus, træet sat op og pyntet, alt pyntet og klar. Der skal lige handles og laves lidt konfekt, så vi er med:-)
  Håber du er med……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Vemmelund

  Har hørt så meget godt om Filorga, så det ville jo være luksus at afprøve på egen hud ! Glædelig jul !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Vemmelund

  Og ift. jul og hvad der rører sig hér, er det ikke længere julegaver – de er på plads ! 🙂 Men til gengæld forberedelser til de sidste julegodter ! Uhm…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bonderup

  Her er meget på plads og jeg glæder mig til at få fri og få noget familietid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Holving

  Glæder mig så meget til at dække bord på søndag. For mig er et flot dækket julebord lige så vigtigt som juletræet. I år med RC’s juletallerkner🍽🎄🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera Mou Kleffel

  Gaver og juletræ er i hus. 🎄 så nu står det på bagning af småkager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Julestemningen er der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ghita

  Puster ud efter stor juletræsfest i kirken i går.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Julekagerne er bagt og træet er købt! Nu skal de sidste julegaver bare købes og pakkes ind, også er jeg klar til den 24. december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse marie

  Vi fik klaret det meste i søndags.
  Så mangler kun at handle lidt mad ind. Det klare jeg fredag. Også jeg gået på barsel i sidste uge. Så kan virkelig mærke roen og julestemningen komme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Litten

  Det ville da være en fantastisk gave til mig selv midt i husombygningen 🙂 Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg og børnene har desværre ligget syge de sidste dag – så jeg begynder at stresse lidt over at nå det hele til jul (både gaver og ting herhjemme – men også at få afsluttet det på arbejdet der skal være færdigt før jul….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina struski

  Jeg ELSKER jul❤️det er en måned hvor jeg hvor jeg bruger ekstra tid på at savne dem som ikke er her mere❤️ På at elske dem som er i mit liv❤️ På at glæde dem som er omkring mig❤️ Og påsat nyde lyset og kærligheden❤️Glædelig jul❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla løvschall

  Kære Jeanette
  Jeg vil med glæde vinde de lækre produkter. Med en alder på 46 år trænger huden til lidt ekstra kærlighed. Da det jo snart er juleferie ville det være dejligt og kunne bruge lidt ekstra tid på sin hud💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Wauw, det ville jeg elske at prøve… Du får i samme omgang en julehilsen. Glædelig jul og godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  For første gang i mange år skal jeg rejse igen i julen, men øver mig ved at tage nordpå til Norge så jeg ikke skal flyve men derimod sejle, jeg glæder mig og er spændt. Det bliver dejligt med sne i lange baner i en uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg skal se børnenes julegymnastikopvisnig i morgen, det bliver så hyggeligt 🎅. Serum, creme og skønhed er nu også super hyggeligt og dejligt. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg glæder mig til at holde jul for familien. Det er lige rundt om hjørnet og det bliver så godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Brüsch

  De sidste gaver er på vej i hus og så forestår der en hyggelig aften med Händel julekoncert i højtaleren akkompanigeret af knitrende julepapir, bånd og pennens kradsen på gavekortet. Jo jo jule stemningen indfinder sig stille men sikkert🌲💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette T.

  Vi skal holdejuleaften i år. Så er der meget mere julestemning. Har faktisk købt nyt bordpynt, fordi jeg så din artikel omkring pynt. Ellers er vi der nogenlunde. Der er lige diverse mad, man venter med til på lørdag. Juledagene bliver ren afslapning, så krydser fingre for at blive den heldige vinder, fordi der bliver god tid til mig selv. Glædelig jul til jer alle….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A

  Helt ærligt så er jeg lige pt mest optaget af hvilke amerikanske produkter jeg skal tage med hjem. Vi er taget til Las Vegas. Her er 13-15 grader og ikke særlig meget jul. Jeg elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Zehler

  En lille uge til jul og den allermest travle. Men jeg insisterer på, at det også skal være hyggeligt! Så må en af småkagevarianterne bare droppes – jeg vil hellere på café med min søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er mega meget i julestemning, og der er købt ind til klejner, så dem går jeg snart i gang med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Jeg ser frem til en dejlig og lang juleferie med min mand og børn, bliver skønt med dage hvor vi kan hygge og slappe lidt af;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Julestemningen er så småt ved at indfinde sig. Der er næsten styr på gaverne, juletræet er købt og småkager bagt. ja, det kan godt blive jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina H.

  Jamen jeg overtog sidste fredag nøglerne til en ny lejlighed til mig og min kæreste, som lige er flyttet sammen. Jeg er lykkelig og glad inden i og har aldrig været så forelsket. Jeg glæder mig til at starte vores nye tilværelse på 1. sal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteA.S

  Lige nu er jeg ved at komme mig over en slem influenza, så har set en masse julefilm her de sidste 14 dage. Er ved at være frisk så nu bliver der lidt travlt herhjemme 🎅🏻Er rimelig bagud med stort set alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Holl

  Glæder mig til at hente børnene fra skole i morgen, så vi alle kan holde juleferie. Det skal blive dejligt med nærvær, hygge og god tid❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Larsen

  Jeg har fået købt den sidste julegave i går og hvor er det skønt ikke at skulle race ud i sidste øjeblik 🙂
  I morgen skal juletræet ind fra altan og pyntes og så er vi vist klar til julehygge og KUN julehygge <3
  Rigtig glædelig jul med masser af hygge, god mad, masser af konfekt og en gavmild julemand <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit hjerte, min hjerne og min tid er optaget af min mands firma, hvor jeg også arbejder. Vi har gang i mange ting, og min mand arbejder pt meget hårdt for at få mange brikker til at falde på plads. SÅ jeg glæder mig virkelig til et par fredelige, arbejdsfri juledage sammen med familien. Glædelig jul til alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Engqvist

  Glædelig jul 🎄🎁🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Engqvist

  Har lige pakket de sidste julegaver ind. Derefter skal der pakkes og gøres klar til vi kører til København i morgen, I aften står menuen traditionen tro på risengrød med sukker og kanel og juleøl til. Rigtig glædelig jul 🎄🎁🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  I dag (lillejuleaften) skal bestå af ren hygge med dyner i sofaen, varm kakao og julefilm. Dog skal der lige først ordnes lidt praktiske ting i form af tøjvask og rengøring, men akkompagneret af julemusik gør det heller ikke så meget. Glædelig jul☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har afleveret SRP den store opgave i 3. I gymnasiet og kan godt mærke at nu hvor den er afleveret har man rigtig tid til endelig og komme ordentlig i julestemning. I dag skal vi pynte juletræ, som er en tradition, at vi gør lille juleaften 🎄 Præmien vil jeg give til min søde mor, da jeg nok har en lidt for ung hud endnu 😊 Glædelig jul til alle 🎄✨❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Mikkelsen

  december er lig med hygge. Hygge er lig med mad og guf. Januar er lig med slankekur. Slankekur er lig med ….. åh gud …. der er heldigvis længe til. God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabet

  Har besøgt min 93 årige stedfar på plejehjemmet hygget med gaver.
  Fået lavet rødkål og saltet flæskesteg, alle
  gaver er klar 🎄☃️🎅🏻🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette M

  Vil så gerne prøve det mærke, har læst meget godt! Jeg skal holde jul hos mig for første gang nogensinde, så det glæder jeg mig vildt meget til, og det har bragt mig ekstra meget i julestemning i år.. Har lidt præstationsangst over maden, men det skal nok gå altsammen 😀 God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Riemer

  Jeg har haft børn og børnebørn til jul igår, da jeg skal arbejde jule aften på et ældrecenter. Glæder mig til at forkæle alle beboerne som jeg holder meget af.
  Glædelig jul Jeanette og altid spændende hvad du skriver om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabet

  Har været på plejehjemmet med julegaver og julehumør til min stedfar på 93 år. Rødkål er færdig lavet og flæskesteg er klar til at komme i ovnen 🎄🎄🎅🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fugtbomber til vinterhuden!