Se den nye labre Goodiebox

Velourjakke og toulon bukser – se mit look!

Indlægget indeholder reklamelink!

Jeg vil lige vise dig et par køb, som jeg er så super glad for. Det er nyt og anderledes og et eksempel på, hvilke elementer, du kan tilføre, hvis du gerne lige vil opdatere dit look lidt med noget af det allernyeste. Der er selvfølgelig masser af andre muligheder som fx leopard, blomster, striber og pangfarver.
Jeg kan nu stadig godt lide at holde mig inden for det nogenlunde enkle, men i stedet lege med materialer og snit. Her har jeg valgt velour i en dyb lilla og et par sorte flagrende bukser.

velour-jakke-moliin

Først og fremmest, så kan jeg slet ikke få armene ned over al den velour, vi ser i moden nu. Jeg har altid været vild med velour, og min nye bløde lidt py-agtige jakke fra Moliin er bare et HIT!
Jeg er nok nød til at have bukserne til også, så jeg kan iføre mig et helt sæt. Men jakken i sig selv er fantastisk, hvis du ikke vil kaste dig ud i velour – eller i lilla – fra top til tå. Jeg tør godt, og synes det er helt fantastisk. Den fås hos Magasin her, men skynd dig, hvis du skal have fingrene i den.

I dag har sat jakken sammen med et par vidde bukser fra Totême – et par såkalde touloner med slidser i benene. De er i silke og et lidt ekstravagant køb, det indrømmer jeg. Til gengæld bruger jeg dem til hverdag og fest og med alt fra sneakers til stiletter. Et klassisk køb, som vil holde i masser af år. Gås hos Boozt.com her (reklamelink)

toulon-toteme

Kast dig endelig ud i velour, farver og vidde/løse bukser, hvis du trænger til et nyt frisk pust til garderoben ♥


Kærlig hilsen Jeanette

   

5 kommentarer

 • Charlotte @

  Ih så super flot look, og helt vildt flot med dine støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette Hylleborg

   tusind tak 🙂 Støvlerne er Charlie Boots fra Anine Bing. En vild investering, men de bedste, jeg nogensinde har haft 🙂
   KH Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit forhold til velour er noget ambivalent og det sniger sig kun meget langsomt ind i min garderobe…men til sidst overgiver jeg mig sikkert helt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Meget flot, det klæder dig:-)
  Jeg elsker velour, det falder så smukt om kroppen.
  Rigtig god sensommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se den nye labre Goodiebox