Festklar - se min (outlet)kjole!

Vind! Beauté Pacifique favoritter

Sponsoreret af Beauté Pacifique!

Det danske hudplejemærke Beauté Pacifique har 20-års jubilæum i år. Udover, at jeg var så priviligeret at være inviteret med til deres flotte jubilæumsfest – du kan se en video fra festen nederst i indlægget (jeg er dog ikke med i den, men du kan se en kendis eller to! 😉 ) – så har jeg også fået lov til at udlodde en virkelig skøn præmie til én af Jer læsere herinde på Voksenlivsstil.

Jeg har selv været med til at udvælge, hvad du kan vinde, og det er selvfølgelig tre af mine egne største favoritter (samlet værdi 1.389 kr.):

 

KONKURRENCEN ER SLUT – TUSIND TAK FOR ALLE DE FANTASTISKE KOMMENTARER. DEN HELDIGE DENNE GANG BLEV LENE SKOU – HJERTELIGT TILLYKKE ♥

beaute-pacifique-favoritter

Super Booster 3 i 100 ml. jubilæumsstørrelse. Et af Beauté Pacifiques mest kendt og elskede produkter – og det mest kraftige anti-age produkt. Indeholder 2 effektive A-vitaminer, der gendanner collagen og elastin og reparerer solskader, rynker og strækmærker. (værdi 589 kr.)

Serum Paradoxe, som er en helt unik olie, der har en masse funktioner. Brug den om aftenen og våg op med en lækker velplejet hud – og brug den som det perfekte underlag til din makeup. Det er ikke for ingenting, at den er udviklet i samarbejde med selveste Søren Hedegaard (som du også får et glimt af på videoen). Et tip fra ham er også at bruge et par dråber i din flydende foundation. Derudover har serummen en super anti-age effekt og beskytter mod fri radikaler, og udjævner rødme og pigmentfejl. (værdi 399 kr.)

Corpus Paradoxe Body Oil er ligeledes en unik olie til kroppen med en anti-age virkning, som Beauté Pacifique selv betegner som tæt på medicinsk. Beskyttende og udjævner farveforskelle og gør huden blød og elastisk. Det er virkelig en kropolie udover det sædvanlige, som virker på selv de tørreste ben! (værdi 395 kr.)

***

Hvis du ikke allerede er klar over det, er Beauté Pacifique et dansk hudplejemærke – og nu altså 20 år – med en stor international succes, som vi kun kan være stolte af. Filosofien er at udvikle produkter, der kan dokumenteres og gør en forskel. De skal både kunne måles i deres kendte scannere – og mærkes og ses i spejlet. Bag en succes gemmer der sig som regel hårdt arbejde. Det utroligt søde og sympatiske ægtepar bag successen startede i sin tid hjemme i køkkenet, hvor de lavede hundredevis af eksperimenter, og hvor de samlede viden fra eksperter fra både ind- og udland. Flemming K. Christensen arbejdede oprindeligt med udvikling af apparater til at analysere huden før og efter brug af forskellige lægemidler, hvor han samarbejdede med dermatologer og lægemiddelfirmaer. Derfra fik han ideen om at udvikle virkningsfulde hudplejeprodukter, hvis effekt netop skal kunne måles og dokumenteres gennem de scannere, som mange af os har stiftet bekendtskab med, når Beauté Pacifique besøger forhandlere og messer rundt om i landet.

Jeg har selv fået scannet huden fornyligt og har fået udpeget de rette produkter til min hud. Min hud lå i den typiske kategori for en hud i trediverne – og det er sandt – bl.a. fordi jeg passer min hud godt. Så jeg var glad! Jeg vil helt sikkert følge op ind imellem med nye scanninger, når jeg får chancen, for det er spændende at se sort på hvidt, hvordan hudens tilstand er.

SÅDAN ER DU MED I KONKURRENCEN!

De her tre favoritter står hjemme hos mig og bare venter – måske på dig!
Det eneste, du skal gøre er at skrive en kommentar om, hvad du kender til Beauté Pacifique og måske lidt om dine erfaringer og favoritter. Jeg tror i alt fald, at rigtigt mange kender produkterne – måske har du allerede ét eller flere hjemme på hylden. Jeg trækker tilfældigt lod om denne skønne sommerforkælelse på fredag den 7. juli. 

beaute-pacifique-paradoxe

Kærlig hilsen Jeanette

   

100 kommentarer

 • Liss Jepsen

  Det ville da være helt fantastisk at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Jeg har desværre ikke prøvet nogle af Beauté Pacifiques produkter – endnu – men har hørt mange flotte roser om deres cremer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Åhhhh TOTAL yndlings mærke – kan varmt anbefale A-vitamin cremen – I love it! ❤️ Pick me ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Sehested

  Efter at have været til event med magasinet liv, hvor jeg hørte om produkterne og var så heldig at vinde 3 produkter derfra, er jeg blevet total fan af det. Serumet er så lækkert og den skal helt sikker være på mine hylder igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg har endnu ikke prøvet nogle af produkterne endnu, men jeg har kun hørt godt om mærket, så derfor ville det være en ære endelig at få lov at afprøve dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Kender godt til produkterne, – men har endnu ikke selv prøvet dem 🙂 Håber på at komme til det nu 😉 Krydser!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie Andersen

  Suk jeg har hørt så meget godt om superboosteren, så den står på min ønskeseddel. Serum paradox og dagcreme bruger jeg dagligt, men jeg er lige ved at løbe tør. Det har givet mig en skøn blød og glat hud. Mærket er bare i top❤️ Elsker det og krydser så meget fingre🍀😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Jeg kender mærket, men har desværre ingen erfaring med dem, men vil meget gerne prøve de lækre produkter😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Gabriella

  Jeg har deres serum, som jeg har været rigtig glad for til varme sommerdage istedet for dagcreme, og som primer under makeup 🙂 Den er ved at være tom, men har holdt længe! Et dansk mærke som Helena Christensen også er ambassadør for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg elsker Beauté Pacifiques produkter. Selv bruger jeg Vitamin A, hver anden aften inden sengetid. Det giver en rigtig blød og glat hud.

  Vil vildt gerne vinde🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judith Zangenberg

  Judith Zangenberg
  Har prøvet dagcremen og den var god vil da vildt gerne prøve de andre produkter 😃Det ville da være så dejligt hvis man var så heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine Mikkelsen

  Sikke da en skøn selvforkælelsespakke 🌸 Den ville jeg virkelig blive glad for. Jeg har hørt rigtig meget godt om mærket og produkterne men har endnu ikke selv fået det afprøvet. Har i et stykke tid overvejet at skifte min nuværende plejeserie ud da jeg har brugt den i flere år. Synes nu at den ikke længere er tilstrækkelig, da jeg nærmer mig de 40🙈Og kan mærke huden har brug for et boost af fugt. Så jeg ville blive SÅ glad for at kunne prøve denne lækre serie 🍀😊 det ville bare være dejligt med selvforkælelse og forbedring af min hud der virkelig trænger til boost og fugt.🍀🌸😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene skou

  Jeg har brugt produkterne lige siden de kom frem og det vil jeg også gøre udi fremtiden 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Voksenlivsstil

   Kære Lene,
   Du blev den heldige, der kom ud i lodtrækningen!!!!!!!!!!!!
   Jeg sender dig også en direkte besked, så vi kan aftale nærmere.
   TILLYKKE!
   KH Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Stampe

  Elsker Beauté Pacifique har brugt deres pigment creme flere gange samt deres Day Creme 🌸🌸🌸🌸 så skønne og danske produkter ☀️☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jrg har desværre endnu aldrig prøvet produkterne, og da jeg lige nu er på udkig efter noget, som kan booste min hud (!) er jeg så nysgerrig på produkterne! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jaaaaah tak 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Ja tak meget gerne🌸🌸🌸 vil nyde denne forkælelse 🌸🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Pedersen

  Ja tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Evy hansen

  Ja tak , dem vil jeg gerne prøve /vinde 🌸🍀🌷😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Har endnu ikke kendskab til mærket,men det kan jo nåes endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Jeg har for noget tid siden fået øjnene op for mærket, og har købt en super skøn ansigtscreme i tube fra dem der virkelig er god til min sarte, akne plaget hud. Derudover har jeg også deres fugtmaske som også er rigtig god! Vil elske at prøve disse produkter i indlægget 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg ved, at Beauté Pacifiques holder til i Hadsund, og at brandet har mange loyale brugere. Jeg har endnu ikke selv prøvet deres produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise

  Serum paradoxe får masser af roser herfra 🌹🌹🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Er lige faldet og er helt forslået, brækket begge arme. Kunne godt bruge Beaute Pacifique til at hele mit ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Brandt

  Jeg sværger til SuperBooster3. Den gør simpelthen underværker for min hud og hjælper netop på solskader.
  Jeg er netop gået fra en solid månedsløn til Su de næste to år, så sådan et startkit vil tages imod med kyshånd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hellep

  Jeg har prøvet seres serum og det var super fantastisk – det ville jeg gerne have på hylde igen. det virker bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inese Hansen

  Har ingen erfaring med den mærke . Har hørt så meget godt om de lækre produkter . Det vil være skønt at prøve dem 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg bruger selv serum og det har været en helt fantastisk oplevelse. Min hud er blevet meget mere blød og har fået en dejlig glød,. Er meget fascineret af produktet – Ville jeg gerne vinde og have på hylden igen ☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie holmslykje

  Har ikke prøvet det endnu men har hørt meget godt om det 😊 Ville være skønt at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle bøgebo

  Jeg kender dem fra de event med Femina og In osv jeg har været til hvor de er blevet demonstreret og jeg elsker de prøver der har været i goodiebagen vil elske at du forkæler mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg har selv brugt dagcremen flere gange og synes den er rigtig god. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve serum fra Beauté Pacifique. Da min hud virkelig trænger til pleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kender godt mærket, men ejer faktisk ingen produkter derfa. Endnu 😄 Det kunne jo være virkelig fedt at vinde dem, så jeg krydser alt, hvad der krydses kan og ønsker alle en god uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Hvas

  Var engang til et foredrag med Danmarks dygtigste hudlæge, han sagde at Beaute Pacifique er ét af de aller bedste produkter på markedet !! Har siden hen prøvet deres håndcreme og dagcreme.
  Men vil heeeelt vildt gerne vinde denne serie 🍀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ynglingsmærke! Bruger vitamin A øjen creme hver dag og vil gerne prøve flere ting fra dem, især deres serum og olie♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Det er uden tvivl det lækreste mærke men også en smule dyrt for en ung studerende! Disse produkter fra serien ville jeg SÅ gerne vinde 😍😍 jeg elsker selv deres håndcreme, den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg har aldrig prøvet produkterne fra Beauté Pacifique, på trods af at jeg flere gange har kigget på dem på hylden i Matas. Specielt deres serum har jeg hørt meget godt om og har fået den anbefalet da jeg har problemer med rødme. Jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Har brugt dem i flere år og er helt besat af deres fantastiske produkter. Kan slet ikke få nok af dem. Renseskum, fugtmaske, solcreme, creme metamorphique er de produkter der står på hylden. Og der er plads til flere 😊
  Så til jer der ikke hat investeret i deres produkter, gør dét!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Som studerende har deres produkter stået fast på ønskesedlen i flere år. Nyder deres produkter når jeg har dem.
  Ja tak til at vinde, da de koster en bondegård

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Har faktisk aldrig prøvet deres produkter. Min veninde bruger dem flittigt og jeg har hørt store roser om deres frugtsyre creme..så det ville da være lækkert, hvis man blev den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Marie

  Jeg er ret nysgerrig efter at vide om de virkelig er så gode som flere bloggere skriver for jeg ha aldrig prøvet produkterne selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg har hørt om produkterne via veninder og blogs, men endnu ikke prøvet dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Har aldrig prøvet nogen produkter men vil super gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Christiansen

  Har brugt deres produkter de sidste 10 år, startede med A-vitamin cremen til natten. Jeg bruger deres renseprodukter + serum og dagcreme, fantastiske produkter. Kan også varmt anbefale deres bodylotion til tør hud, den er intet mindre end fantastisk. Dette er en super gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Hjort

  Jeg kender kun til produkterne af omtale, men dem jeg kender der har prøvet diverse cremer osv er kæmpe fan, og det vil jeg da også være😊 Jeg har en meget sesitiv hud og har læst, at deres cremer er rigtig gode til netop den hudtype, sååååå vælg mig!!🇩🇰❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Helms Holmberg

  Hej. Jeg har brugt de fantastiske produkter siden starten, altså i 20 år. Jeg har til dato ikke fundet noget, der kan matche Beaute Pacifigue. Jeg er stor, stor fan af alle produkter, men jeg vil især fremhæve Puffy Eyes Gel. Jeg har histaminintolerance, hvilket bl,a, giver hævede øjne. I flere år eksperimenterede jeg med forskellige produkter, men det var først da jeg fandt Puffy Eyes Gel, at det hjalp. Jeg kan slet ikke undvære den. TAK for et vidundermiddel.
  Venlig hilsen Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Super 3 booster er ret god mod uren hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Dansk hudpleje når det er bedst. Jeg har brugt deres skrub en hel del og længe sukket efter den A vitamin creme du udlodder. Deres solcreme står også på min liste.
  Rigtig god sommer til alle.
  Miatilda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Skøn skøn gave. Jeg kender Serum Paradoxe fra Beaute Pacifique. Den er virkelig fantastisk ♥. Håndcremen fra Beaute Pacifique er også rigtig god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle PD.

  Jeg kender super 3 boosteren, som jeg nødig vil undvære. Har endnu ikke været paradoxe varianterne, men det vil jeg rigtig gerne! Kaster derfor mit lod i puljen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kender lidt til deres paradoxe creme og vil elske at prøve de andre produkter. God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  God formiddag!
  Jeg kender ikke som sådan privat til Beaute Parcifique, men jeg ved at A vitamin er vigtig for hudens sundhed.
  Jeg har selv taget piller med vindruekerneolie, og så drikker jeg meget vand, renser min hud og passer på den.
  Jeg ville gerne prøve dine yndlingsprodukter:-)
  Ønsker dig en skøn dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Hahne

  Jeg bruger selv super 3 Booster og så er deres creme til xtra tør ud nærmest et mirakel for tør eksem hud👏❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Litten

  Jeg elsker deres a-vitamin creme, som jeg bruger dag & nat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  vil super gerne prøve produkterne men har ikke prøver nogen af dem indtil nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Hansen

  Jeg kender til produkterne netop fra messer af forskellig art 🙂 Jeg kan ikke huske om det var en livsstilsmesse eller helsemesse, men for mange år siden (nok 10) fik jeg en hånd scrub i deres stand, hvor de vaskede mine hænder med scrub og bagefter smurte dem ind og de var dejlig bløde og duftede 🙂 Jeg har haft et par cremer gennem årene, men har ikke nogen lige nu. Synes det er et skønt mærke og jeg var slet ikke klar over at der var sådan en fin historie bag 🙂

  Det er rigtig smart at man kan få scannet sin hud og kan finde produkter netop dertil, så det tror jeg skal prøves næste gang jeg ser deres bod 🙂 Så håber jeg også min hud er tilsvarende de 30 år hihi, men synes også jeg passer godt på den 🙂

  Rigtig god sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Jeg har brugt super 3 boosteren on and off i et par år, både den almindelige og Clinical, og er sjovt nok lige løbet tør;-) Renseskummen er også rigtig god og effektiv og har den fineste perlemor farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line F

  Mit kendskab til mærket bunder i et kæmpe kvalitetsstempel! Både familie og venner bruger produkterne fra Beauté Pacifique – og det der fik mig til at få øjnene for alvor op for produkterne, var, at yngre såvel som ældre anbefalede mærket som værende deres yndlings. Dét synes jeg er fantastisk – at der kan skabes produkter der er så velfungerende til alle aldersgruppers behov!
  Jeg selv har brugt en af deres øjencremer, som jeg har haft stor glæde af! Stod det til mig var hele mit skab fyldt med de lækre produkter – men pengepungen på barsel er ikke helt enig med mig 😊 Så jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg er kæmpe fan af Beauté Pacifique – Serum Paradoxe er uovertruffen og så er prisen på produkterne aldeles rimelig. Håber jeg har heldet med mig, for jeg løber snart tør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla m

  Jeg fik min hud scannet for 1 år siden 6 mdr efter min aknebehandling. Jeg var på tetracyklin i 6 mdr og ved scanningen viste det sig, at min hud var meget medtaget og at jeg nu havde hud, som en 40-årig jeg er 23 nu så det var virkelig et ubehageligt chok, jeg har altid passet meget på min hud, men min akne kunne jeg ikke selv styre eller behandle.. jeg købte 50ml super3 og mærkede indenfor 3 uger, hvordan min hud igen blev gennemfugtet og fik en anderledes glød 🙂 Jeg ønsker mig produkterne til jul og fødselsdage, da det i hverdagen er en lidt stor udskrivning på SU, men samtidig er de meget drøje og holder virkelig længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg kender de tre produkter, som er blandt mine favoritter. Hvor ville den fine giveaway vække sommerglæde hos mig💖💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vil mægtig gerne vinde de skønne sager, trænger til ferie og tid til luksus efter hospitalsindlæggelser med min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Mølgaard Andersen

  Har efter en del år, hvor jeg har flakket rundt mellem forskellige produkter, endelig fundet et mærke som giver min hud den fugt den skal bruge og samtidig strammer op. Jeg har efterhånden fået fyldt hylden op med de produkter som passer til 50+, og er super glad for dem.
  Er dog i tvivl om der skal serum under super 3, da jeg har fået besked om at det skal man ikke, men jeg syntes du skriver at det bør man.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Voksenlivsstil

   Hej Tina,
   Jeg veklser meget efter behov, og jeg ville bruge serum Paradoxe nogle aftener, og Super Booster nogle andre. Serummen vil jeg også bruge om dagen under makeuppen – som en dagcreme. Men jeg kan også finde på at bruge et tyndt lag ovenpå en anden serum eller dagcreme, når jeg har gang i andre serier. Håber, det giver mening. Endelig kan du, som Søren Hedegaard anbefaler, putte et par dråber i din flydende foundation, hvis du bruger sådan en.

   KH Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana

  Kender godt til produkterne og har brugt dem i mange år efterhånden. De har bare den bedste effekt på min hud og kan mærke en forskel. Hvis jeg skal give en god gave vil det også typisk være et produkt fra dette mærke. Fantastisk præmie og fantastisk sommer til alle! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit kendskab til Beaute pacifique er ret nyt. Jeg købte deres super booster for 2mdr siden og er total solgt. Den giver den fineste hud, hjælper mod akne og fugter min hud. Ville elske at prøve mange flere af deres produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Faktisk er mit bekendtskab ret nyt. Jeg var faktisk slet ikke klar over det var dansk. Jeg har dog læst meget godt om produkterne og deres virkning hod andre bloggere, så måske jeg skulle skifte og investerer i lidt godt til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-sofie Holm Nielsen

  Jeg har altid ønsket at prøve produkterne. Både fordi det er et dansk produkt, men også fordi der ligger meget videnskab bag. Jeg ville ELSKE at vinde disse skønne skønne ting <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg har desværre aldrig prøvet nogle af deres produkter, så det vil være så skønt at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandi

  Elsker min Super Booster 3, den har hjulpet på mine urenheder og sørger for en smuk hud altid og så dufter den skønt! Vil elsker at prøve nogle flere produkter!
  Håber og krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Rosenstand

  Har ikke det store kendskab til mærket, men det lyder seriøst lækkert! 😍 Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg sværger til deres a vitamin creme og har i en alder af 42 minimale alderstegn👌🏻😊 det kan selvfølgelig hænge sammen m mange ting, men jeg er overbevist om at det hjælper at passe på sin hud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia jørgensen

  Jeg har altid gerne ville prøve deres serum da det er det jeg kender dem mest for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft den lækre Vitamin A flere gange – altid kæmpe succes. Elsker den og ville elske at få lov til at prøve endnu flere produkter derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er vild med den fede bodylotion og har tidligere prøvet serum. Vil elske at prøve den flotte præmie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Har endnu tilgode at stifte kendskab med mærket – har kun hørt rigtigt godt om det fra mine veninder. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Brüsch

  Jeg elsker Beaute Pacifiques produkter. Intet mindre end genial hudpleje der giver mig oplevelsen af den vildeste luksus til hverdag. Jeg er vild med at produkterne ovenikøbet er skabt lige her i Danevang🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Kjærsgaard Pedersen

  Jeg har prøvet flere af BP’s produkter, bl.a Paradoxe cremen og deres deo. Jeg har dog endnu til gode at prøve de 3, du har på hylden, jeg vil især gerne prøve serum og A-vit. boosteren, da jeg har hørt godt om dem, så jeg krydser fingre for, at heldet er med mig🍀👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette T.

  Jeg har aldrig prøvet et eneste BP produkt. Har godt nok læst at den der Super Booster skulle være helt unik. Smider et lod i puljen og håber på at være den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg er fan af deres fugtmaske og håndcreme, som er god til tørre hænder. Jeg er ved en BP scanning blevet anbefalet Super 3’en mod pigmentforandringer, som jeg over de sidste 5 år har fået flere og flere af i ansigtet. Har dog ikke haft råd til at købe den endnu, så ville elske at vinde den. Serummen lyder jo også helt perfekt ift pigmentforandringer og en lækker kropsolie vil være så god til resten af sommeren 🙏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni Dalsgaard

  I min alder må den nye serum være et must….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Schwartzbach

  Jeg har prøvet dag/ natcrmen og er vild med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er lige skiftet til mærket for 3 mdr siden og min hud ELSKER det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har prøvet dagcremen og er vild med den 🙂 ville elske at vinde produkterne da min hud i den grad trænger 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Myrhøj

  Har lige været til kosmeteolog, som anbefalede dette mærke. Jeg har ønsket mig noget i fødselsdagsgave (18/7), men det kunne da være skønt at få en før-fødselsdagsgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Yung Pedersen

  Jeg har endnu ikke prøvet BP, men kender mange, som er meget glade for deres produkter. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve dem på min egen hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har ikke prøvet produkterne selv. Men jeg har hørt meget godt om mærket. Så jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har døjet med rigtig meget akne, de sidste 4 år. Har gået til flere hudspecialister, men intet har rigtig virket på min hud. For ca. 2 måneder siden valgte jeg så at afprøve BP og min hud har aldrig været flottere. Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg ENDELIG har fundet et mærke der virker. Så derfor ville jeg elske at være den heldige vinder af denne fine konkurrence 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har desværre ikke prøvet produkterne endnu, men det kunne man d a-våben på at gøre snart. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg kender desværre ikke så meget til mærket personligt – Har jeg måske haft en håndcreme derfra? Men altså det jeg hører om mærket er kun gode ting, så jeg vil gerne have fingrene i de tre skønne produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Min mor har brugt beaute pacifique så længe jeg kan huske, så derfor var det helt naturligt for mig at købe deres produkter da jeg begyndte med hudpleje! Mit favoritprodukt må være serum paradoxe 😊👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg har hørt meget om Beauté Pacifiques produkter, men har endnu ikke haft æren af selv at prøve dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg har altid brugt Beauté Pacifiques bodylotion, og jeg synes den dufter fantastisk.
  Disse produkter ville jeg også meget gerne prøve. Rigtig god sommer ☀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har prøvet flere af de lækre produkter der oser af kvlitet. En flot gevist som ikke længere behøver at stå i dit skab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Esker

  Jeg har været fast bruger af a-vitamin cremen fra Beauté Pacifique i nogle år nu og kommer aldrig til at slippe den igen. Jeg fik faktisk foretaget en scanning af huden i min Matas da jeg begyndte og igen nogle måneder senere, hvor man kunne se med det blotte øje at mængden af collagen var øget. For er par år siden holdt jeg en pause og brugte en anden (dyrere) creme og Jeg kunne se efter nogle uger at min hud ligesom blev mere hænge-agtig, så jeg har simpelthen lovet mig selv ALDRIG at lade mig friste til at bruge andre cremer igen .
  Og må jeg så ikke også lige anbefale deres ler-maske, der er helt fantastisk hvis man mærker at man har en urenhed på vej. Den har reddet mig adskillige gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Kender godt til produkterne og er vild med dem. håbe at vinde sættet du har <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzanne Møller

  Jeg har stor glæde af Beaute Pacifiques produkter, jeg har ekstrem følsom, tør og allergisk hud, -dette mærke er det, jeg trygt kan bruge og som er det bedste for min hud -og tro mig, jeg har prøver ALT. Da mit forbrug er stort, vil det være suverænt med et tilskud af disse dejlige produkter,som jeg varm kan anbefale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg kender desværre ikke disse produkter, men de lyder til at være lækkere 🙂 så dem vil jeg gerne prøve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Vegendal

  Læste om BP’s metamorphique (a-vitamin creme) for ca en mdr siden, og købte den dagen efter. Jeg er vild med med den, den gør så meget godt for min hud, så havde faktisk planer om at afprøve flere af deres produkter når økonomien tillader det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Jeg vil GLÆDE mig til at vinde de skønne produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festklar - se min (outlet)kjole!