Ferielæsning - styrk empatien, få hvad du ønsker dig!

Sådan virker Imedeen Tan Optimizer

imedeen-tan

Jeg har op til min tur til Club La Santa for første gang prøvet at tage Imedeen Tan Optimizer. Jeg har hørt så meget godt om tabletterne, så jeg har virkelig været spændt på, hvordan de virker.

Jeg har en lille konkurrence kørende mod min mand, hver gang vi er hernede, om at få den flotteste farve (helt uofficielt, naturligvis – man er vel et voksent menneske). Konkurrencen er min alene, for han er ligeglad og får altid den totalt overlegne mest brune farve.

Vi har fuldstændig samme hudfarve, så sammenligningsgrundlaget kunne ikke være bedre. Lad mig med det samme afsløre – denne gang kan jeg for en gang skyld følge med! 🙂 Og måske endda lidt mere end det.

imedeen-tan-virker

Og lad mig lige slå fast med det samme – Tan Optimizer ikke er en selvbruner af nogen art, men optimerer den naturlige produktion af melanin i huden, som giver den solbrune farve, når den udsættes for solen.
Ved at fortsætte med tabletterne beholder man ovenikøbet farven længere! (jeg forventer nu at komme til at slå ham hele sommeren).

Det er vigtigt at huske, at Tan Optimizer ikke er en solbeskyttelse, selvom den forbereder huden, så den er mindre følsom og ikke helt så let bliver rød. Jeg spøger ikke med solen, så jeg bruger faktor 30 i rå mængder på både krop og ikke mindst i ansigtet. Men tabletterne har måske betydet, at jeg har kunnet tåle lidt mere end normalt. Det betyder også, at jeg ikke bliver fristet til at slække på solbeskyttelsen, for at få et skud farve – for jeg er allerede blevet mere brun, end jeg plejer.

Jeg har, synes jeg selv, en lækker gyldne farve nu efter bare 6 dage. Her er min gamle ryg, som er den mest udsatte, bl.a. fordi jeg svømmer hernede, og det er altså ikke meget rødme, der er at spore.

imedeen-tan-optimizer

En sidste ting, jeg vil fremhæve er, at tabletterne indeholder en sammensætning af antioxidanter, der beskytter huden mod solrelateret ældning. For een ting er at blive brun, men er prisen en ødelagt og rynket hud, vil jeg hellere undvære.

Tabletterne indeholder A, E og C-vitamin samt de to antioxidanter Lutein og Lycopen, som på ingen måder anses for at være farlige for os – tværtimod.
Lycopen er en rød caroten,en stærk antioxidant, som findes i bl.a. tomater, gulerødder, vandmelon, asparges og persille, og menes at have en række gode egenskaber.
Lutein er ligeledes en antioxidant, som findes i en lang række grøntsager og frugt, bl.a. spinat, grønkål, majs, broccoli, ærter, avocado, appelsiner, mandariner, rabarber m.fl. Stoffet har bl.a. en vigtig indflydelse på opretholdelse af øjets sundhed, og der menes at være en sammenhæng mellem lutein og fx grå stær. Hvor Lycopen indeholder et naturligt stærkt rødt farvestof, indeholder Lutein tilsvarende et gult.

imedeen-sol-tabletter
Imedeen Tan Optimizer skal kun tages én gang om dagen, 1 tablet, så det er til at overskue – men du skal gerne starte 30 dage før, man skal i solen, for at opnå den optimale effekt.

60 tabletter koster normalt 395 kr., men er for tiden på tilbud hos Matas her.

Kærlig hilsen Jeanette

   

2 kommentarer

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferielæsning - styrk empatien, få hvad du ønsker dig!