På toppen over Le Mini Macaron

Model i det nye Søndag!

model-soendag-jeanette-hylleborg

Hvis du vil se mig folde mig ud som model, så er det i dag, at det nye nummer af Ugebladet Søndag er på gaden. Her er jeg blevet spurgt, om jeg ville være model i et tema om den hvide skjorte, og det var en sjov oplevelse, som jeg selvfølgelig ikke kunne sige nej til (du kan læse lidt om fotodagen her). Og så er det jo bare skønt, at bladet bruger voksne modeller – og ovenikøbet “almindelige” mennesker.
Det er jo nok for de fleste altid lidt ambivalent at se sig selv på billeder, når man ikke ligefrem er professionel model, men alt i alt har jeg de nu ganske fint med det.

Stylingerne er rigtigt fine, og jeg synes, at billedserien – der består af 6 forskellige looks – giver god inspiration til at bruge den altid smukke og klassiske hvide skjorte til alt fra fritid til fest. Mit personlige yndlingslook må være det øverste med den bordeauxfarvede nederdel med vidde fra Projekt.AJ117. Jeg kan ikke finde den på deres webshop endnu, men jeg må simpelthen eje den! Den var så lækker at have på, og jeg elsker det feminine og meget trendy look med den halvlange nederdel, som kan styles til både hverdag og fest.

Billederne kan som sagt ses i denne uges udgave af Ugebladet Søndag, som er udkommet i dag den 26/9.

Kærlig hilsen Jeanette

model-for-en-dag-soendag-blog
jeanette-hylleborg-blog

Se mere i bladet! 🙂

   

4 kommentarer

 • Bettina Hjort

  Jeg er godt nok også vil med den bordeaux farvede nederdel, den er virkelig fin, og super billeder, tillykke med det😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Voksenlivsstil

   Mange tusind tak, Bettina 🙂
   Ja, den nederdel må fremskaffes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre billeder! Kan godt forstå du er vild med nederdelen, det er et fantastisk look til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Det er SUPER flotte billeder og noget dejligt tøj, især til os der er blevet lidt ældrer, uden på nogen måde at være færdige, med at klæde os pænt på 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På toppen over Le Mini Macaron