Bidrag til påskefrokosten

Test af Dafni glattebørsten


blog-daphni-boerste-voksenlivsstil

Nu har jeg med fornøjelse gennemprøvet den nye og meget omtalte DAFNI glattebørste i et par uger og er klar med en anmeldelse til jer her på bloggen! Jeg springer direkte ud i et efter-billede øverst, hvor du kan se mit hår efter en føntørring og få minutters gennemredning med den varme keramiske hårbørste. På billedet herunder kan du se, hvor frizzy mit hår er efter en føntørring alene. Mit hår er krøllet og har en naturlig tør og kruset struktur, så det er altså ikke ret kønt efter en føntørring – der skal helst mere til!

dafni-boerste-foer-billede

Til forskel fra et traditionelt glattejern, er Dafni børsten hurtigere og mere enkel at bruge. Den ligger naturligt i hånden og man reder simpelthen bare håret igennem. Børsten trækkes igennem håret både indefra og udefra, og derfor behøver man ikke dele håret op i mange sektioner. Ved at rede det igennem indefra og på overfladen, kan der meget hurtigt opnås et pænt resultat. Børsten har en keramisk bund, så den er skånsom mod håret, og piggene gør, at det er let at komme helt ned i bunden og løfte håret uden at brænde sig. Børsten er kun varm i selve bunden.

dafni-glatteboerste-keramiskdafni-varme-boerste-stylingstyling-varme-boerste-dafni

DAFNI børsten er et ekstra redskab til alle os, der gerne vil have lagt krøller og krus ned, men ikke altid har oceaner af tid til det. Varmebørsten gør, at jeg får et stylet look, som er blødt og glat, men stadig også naturligt og fyldigt. Den gør håret glat, men ikke fladt.

Jeg bruger DAFNI børsten efter føntørring, men også i mit krøllede lufttørrede hår, som lige skal have en lidt mere lækker overflade og lidt form. Den er også genial til en hurtig re-styling af håret på anden og trediedagen.

Børsten koster 1.495 kr. her hos Nicehair.dk, hvor du også kan læse mere. (affiliate link)

voksenlivsstil-spons

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bidrag til påskefrokosten