De nye køkkentrends

Ovnbagt torsk med blomkålstopping


bagt-torsk-blomkaal
Jeg kan godt lide, når fisk er bagt i ovnen med en lækker “topping” ovenpå. Det er nemt, det er hurtigt, og det smager utroligt lækkert. Toppingen kan være noget så simpelt som en pesto, men du kan også bruge forskellige hakkede grøntsager, nødder, chili og krydderier. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Her har jeg brug en håndfuld rå blomkål, en halv håndfuld persille og lidt pinjekerner. Tilsæt lidt god olivenolie, salt, peber og citronsaft. Blendt det hele eller hak det fint (jeg bruger min lille minihakker til stavblenderen).
Fordel det over fisken og giv den 10-15 minutter i ovnen ved 200 grader.

torsk-topping-ovn

 

   

3 kommentarer

 • Birgitte Bonde

  Uhm…det lyder lækkert, Jeanette 🙂 Det kunne sagtens blive til fredagens aftensmad 🙂 Tak for inspiration.

  God weekend.

  Kh, Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Det glæder mig meget at høre, Birgitte 🙂
  Du må også have en rigtig dejlig weekend.

  Kh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, jeg har fundet opskriften, der kan komme min torske-lede til livs!

  Det skal godt nok prøves. Tusind tak:)

  politikogpolemik.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nye køkkentrends