Vinder af den 4. adventspakke

Brunede rosenkål

Vil du supplere julemiddagen med lidt fibre og vitaminrige kål, udover rødkålen naturligvis, så er det fantastisk lækkert med brunede rosenkål. Det kan selvfølgelig også laves selvom det ikke er jul, og i går fik vi det sammen med en god gammeldaws medister – og jeg kan godt love for, at det smager godt!

karameliserede-rosenkaal

Og så er det nemt!
Jeg renser rosenkålene, fjerner det nederste af stokken og de grimme yderste blade. Derefter halverer jeg dem og koger dem i saltet vand i 5 minutter.
Lad dem dryppe godt af!
Smelt lidt sukker på panden, ligesom til brune kartofler, og tilsæt en  smule smør.
Rist rosenkålene og lad dem gerne få noget farve.
Krydr med lidt salt og peber undervejs.

brunede-rosenkaal

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af den 4. adventspakke