VIND! 12 Flowers Calendar af Toril Bækmark til dig og en ven!

Kaffe til en kaffeignorant

kaffe-lidl-wiinblad-krus
Den havde jeg ikke lige set komme! En fin pakke med kaffe i alle afskygninger – hele og malede bønner, instant kaffe, kapsler – og et fint Bjørn Wiinblad krus til at drikke det hele af, landede hos mig i går fra Lidl med en påmindelse om, at det den 29. september er  international kaffedag.

De havde nok som udgangspunkt ramt verdens største kaffeignorant, som hverken drikker eller kan lave en anstændig kop kaffe (til gengæld drikker jeg te dagen lang – læs mere her). Men ikke desto mindre har jeg en forkærlighed for skønne naturlige råvarer og sjovt nok også duften af kaffe.

En hyldest til kaffen må være på sin plads – for alle Jer, der nyder en rigtig god kop og for alle dem, der hver dag slider i det med at producere de elskede bønner. Netop derfor synes jeg også, det var rigtigt fint at se, at Lidl har fair trade kaffe med på programmet (sammen med fair trade chokolade, som jeg straks kastede mig over).

Lidl har faktisk i næsten 10 år haft et fair trade sortiment under deres eget mærke Fairglobe. Her kan du fast købe kaffe, te, appelsinjuice, sukker og chokolade og medvirke til at forbedre leve- og arbejdsforholdene i de producerende lande.

 

Jeg skal gøre opmærksom på, at dette er et sponsoreret indlæg, som er udgivet i samarbejde med Lidl, men alle ord og holdninger er mine egne. 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND! 12 Flowers Calendar af Toril Bækmark til dig og en ven!