Beautytip: Lange og holdbare vipper med fibermascara

Lækre æggemuffins med blomkål og parmesan

æggemuffinsNogle gange er det lækkert at droppe de sædvanlige kartofler/ris/pasta og lave noget andet tilbehør til aftensmaden. Her har jeg lavet kylling med salat og æggemuffins.
Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert.

Har du en muffinsform er det oplagt at lave dem i den. Ellers kan du bruge små skåle, papirforme eller ramakiner. Uanset hvad, så husk at smøre formene rigtigt godt.

æggemuffins-ingredienser

Du skal bruge (til ca. 8 stk.)

4 æg
150 g blomkål revet på det grove rivejern
50 g revet parmesan
½ dl letristede pinjekerner
1 fed finthakket hvidløg
½ hakket rød chili
salt og peber
Olie til formene

æggemuffins-med-blomkålPisk æggene godt sammen og tilsæt revet parmesanost, revet blomkål, de let gyldne pinjekerner, hakket hvidløg og chili samt salt og peber. Rør det hele godt sammen og hæld blandingen i de godt smurte forme.

Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.

 

æggemuffins-blomkål

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautytip: Lange og holdbare vipper med fibermascara