Den ultimative læderjakke

Virker øjenbrynsserum?

Måske husker du, at jeg for et par måneder siden begyndte at teste Swiss Brows øjenbrynsserum?  (du kan læse indlægget her)

Swiss Clinic garanterer en dokumenteret effekt efter nogle uger, hvor brynene skal være tættere og mere fyldige. Men hvordan er det reelt gået med mine lidt for overplukkede 90’er øjenbryn? Virker serummen?

Ja, der er ingen tvivl om, det virker! Det tager nok lidt ekstra behandlingstid, når man som jeg har plukket øjenbryn i mange år og egentlig helt have opgivet at få dem til nogensinde at gro ud igen. Men det er tydeligt, at der er begyndt at komme en hel del nye hår ud.

Her er vi tilbage i slutningen af januar, hvor jeg brugte Swiss Brows for allerførste gang.

øjenbryn-før
Og sådan ser mine bryn ud i dag. Jeg håber virkelig, at du kan se på billedet, hvor mange nye hår, der faktisk er på vej. Mine øjenbryn er helt klart ved at blive sådan, som jeg gerne vil have dem, så jeg er super godt tilfreds, men forsætter behandlingen lidt endnu.

Øjenvippeserum_Swiss_Clinic-efter-2

 

Bemærk i øvrigt også lige mine vipper, som samtidighed har fået en gang vippeserum, når vi nu var i gang. De er virkelig blevet lange og fine – men det er en anden historie, som du kan læse her.

SWISS CLINIC er for nyligt lanceret i Danmark efter mange år i bl.a. Sverige og Norge. Lige nu fås Swiss Brows 5ml til introduktions pris 895 kr. (normalpris 1.395 kr.). 5 ml. svarer til op til 2 måneders brug og kan fås her

Swiss Brows-øjenbrynsserum

Du kan følge mig/Voksenlivsstil her:
 ♥ Facebook: Klik her
 ♥ Bloglovin (få en mail med nyt på bloggen): Klik her
 ♥ Instagram: @Voksenlivsstil
 ♥ Besøg min webshop: Klik her
   

7 kommentarer

 • Trine Lesemann Amstrup

  Wauw! Jeg troede det var rent “blær” fra producentens side, når de lovede en sådan effekt!
  Det ser godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Hej Trine,
   Tak for din søde kommentar. Jeg er faktisk også selv lidt overrasket. Jeg har prøvet et andet mærke uden effekt – men denne gang er den god nok 🙂
   KH Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne

   Hej Jeanette.
   Jeg er lige faldet over din side og læste interessant omkring din erfaring fra Swisslash. Har du også prøvet serum fra M2 eyelash serum?
   Mkh.
   Jeanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Hej Jeanne,

   Jeg har ikke prøve M2 eyelash serummen, men jeg har prøvet deres øjenbrynsserum. Den havde jeg desværre meget lidt effekt af i modsætning til Swiss Clinic, som åbenbart virker for mig.
   Jeg bruger stadig af den samme vippeserum fra Swiss Clinic, bare et par gange om ugen, og mine vipper er stadig lange 🙂

   KH Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Rask

  Hej. Jeg kan godt se, at det er et ældre opslag, men jeg søger nogle, der har erfaring med serum til øjenbryn – og faldt over din blog. Jeg har i et års tid af uvisse årsager mistet meget af mine bryn. Jeg prøvede M2 i efteråret, desværre uden virkning overhovedet, så nu er jeg blevet inspireret til at prøve den serum fra Swiss Clinic. Jeg vil lige høre dig, hvordan du brugte den? Én eller to gange dagligt? Og hvor lang tid brugte du den?
  vh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Voksenlivsstil

   Hej Karin,
   Jeg har også prøvet andre serummer uden effekt overhovedet! Med den fra Swiss Clinic lykkedes det faktisk at få nogle nye hår (og de er der endnu). Jeg brugte den morgen og aften i en måneds tid. Derefter en gang dagligt indtil den var tom.
   Jeg håber, du får succes med det!
   KH Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Jørgensen

   Hej Karin,

   Jeg havde også prøvet Swiss Clinic efter jeg læste den her, men jeg må indrømme at jeg godt nok ikke fik særligt meget ud af det. Jeg brugte den ca. 2 gange om ugen, men der skete aldrig rigtigt noget.

   Jeg fandt dog en anden, den her som hedder Lash XLR8 https://www.leluna.dk/lash-xlr8-serum.html, den virker rigtigt godt for mig og så virker det endda både på vipper og på bryn, så man kun skal bruge én :o)
   Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative læderjakke