Er du forført af egen retorik?

Gourmetlækker, sund avocadomad med chili, lime og persille

Her er verdens lækreste avocadomad med hakket rød chili, hakket persille og et drys fintrevet limeskal (eller citronskal), salt og peber! Det er sundt, det smager fyldigt og lækkert – og chilien sætter gang i forbrændingen.

avocado-med-chili-på-rugbrød
Ofte bliver det desværre nok en vane, hvad vi kaster i indkøbskurven af industrifremstillet pålæg. Rigtigt godt pålæg er desuden hundedyrt, og de færreste har tid til at lave deres eget pålæg som i gamle dage (uhmmm, hjemmelavet leverpostej!). Så måske skal vi bare huske at sætte kreativiteten lidt i gang, også når det kommer til rugbrødsmadderne.

Og findes der egentligt noget ret meget bedre pålæg end helt enkle og naturlige ting som fx kartofler, æg, tomater – eller avocado? Og så er det bare at fylde på med gode krydderurter og andre lækre grønne smagsgivere.

   

2 kommentarer

 • Waw! Det ser bare SÅ lækkert ud. God kombi.
  Tjek min blog ud der handler om mit liv som veganer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Det glæder mig at høre, tænkte faktisk netop på, at det var en god mad for vegetarer/veganere 🙂
   Jeg vil tjekke din blog.
   KH Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du forført af egen retorik?