Jeg sætter min hat, som jeg vil....

Brug vinteren til at pleje dine fødder

Processed with VSCOcam with g3 preset

De fleste af os kan nok have en tendens til at negligere fodplejen lidt her om vinteren. Og i virkeligheden er tiden jo ideel til fodcreme, fordi vi ofte går med strømper. Så fødderne kan flittigt smøres ind om morgenen, uden at man glider rundt i skoene bagefter.
Jeg benytter samtidig vinteren til at give neglene til meget tiltrængt pause fra neglelak.

Så, når forår og sommer endelig kommer, er bare at smutte direkte i sandalerne til sommer med lækre velplejede fødder.

Tip! Jeg er blevet ret vild med fodcremen fra  Rosense til 99,95 krMest af alt, fordi den giver en rigtig lækker fornemmelse af meget fugt uden at fedte på den dér ubehagelige måde, som nogle fodcremer gør. At den samtidig forebygger dårlig lugt og har antibakterielle egenskaber, tager vi bestemt med.
Du kan købe den hos PureDelight.dk, som også mange andre rigtigt gode produkter, fx en genial rensecreme og en skinetonic bestående af ren rosenvand.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sætter min hat, som jeg vil....