Rosenkål på den lækre måde

Zoe Karssen – cool tøj fra Amsterdam

Processed with VSCOcam

Jeg må lige vise Jer min nye sweater fra det hollandske mærke Zoe Karssen. Jeg synes ofte, man kan se en sammenhæng i den danske og den hollandske stil, og kommer du til Amsterdam har du sikkert også konstateret, at man kan købe rigtigt meget dansk designet tøj i fx De ni gader. Her hjemme kan du bl.a. Zoe Karssen i Maanestens butik i københavn.

Zoe Karssen er, som mange danske kvinder kan foretrækker det, easy to wear, enkelt, men med med et twist af  coolness. Det er lækkert og velsiddende og jeg synes sagtens, det kan bruges af modne kvinder, der stadig gerne vil være smarte.

Jeg er helt vild med min POUR HOMME sweater i cashmere, som jeg vil bruge til både jeans og nederdel. I dag har jeg den på sammen med Zoe Karssens nye super rå jeans med huller  (der er sort læder bag hullerne). De har virkelig en skøn perfekt pasform, tætsiddende uden at have alt for smalle lår, og med en ikke for lav talje.

zoe-karssen-jeans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosenkål på den lækre måde