Ris a la mande med ristede mandler - og måske lidt chokolade

Tilbage til papiralderen og det forkromede overblik

Selvom al den nye teknologi rummer mange fordele og gør livet meget lettere på mange måder, er der i alt fald én ting, som er blevet sværere for mig. Jeg har langt om længe erkendt, at jeg simpelthen ikke kan holde overblik over mine aftaler med en elektronisk kalender!

Det går fint så længe, jeg sidder foran pc’en og Outlook, men det gør jeg trods alt ikke hele tiden, og det lille fedtede vindue på telefonen, giver mig simpelthen ikke det forkromede overblik. Når man, som jeg, ovenikøbet er lidt af en tidsspasser/tidsoptimist, der sjældent ved, hvad dato, vi helt præcist har, så går det bare ikke.

Så jeg havde faktisk endnu et julegaveønske – og hvorfor ikke gøre det lækkert og klassisk, når man nu har besluttet at gå tilbage til papiralderen? Min dejlige mand måtte ringe til samtlige forhandlere i Danmark, men det lykkedes ham at få fat i en Mulberry kalender til mig i julegave. Det var en stor dejlig overraskelse. Dels er den bare super lækker, og dels var den udsolgt ALLE steder før jul – der må være andre end mig, der har brug for en gammeldags kalender.
Men hvor der er vilje, er der åbenbart en vej, og nu glæder jeg mig til for første gang i mange år at indtage denne skønne, go’e gammeldags papirkalender.

Pocket Book

   

2 kommentarer

  • Maj-Britt Jensen

    jeg har fra sidste pr fundet mig en kalender i lækkert brun læder og hvor man hvert år skifter indmaden i den. Den har en perfekt størrelse og der kan lige stå det man skal have til at stå. Jeg går meget ind for parpiralderen som du siger. Jeg er i hvert fald ikke god til at kigge i min elektroniske kalender. Så jeg er med på den “gamle” mode.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Kold

    Så enig – jeg har også bevaret min gamle Mulberry, og elsker den stadig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ris a la mande med ristede mandler - og måske lidt chokolade