Fine adventspakker!

Salat med rødkål, citrusfrugt og nødder

Jeg elsker salater med fintsnittet kål og lige nu op til jul er rødkål jo ekstra aktuelt. Du kan kombinere den rå rødkål med forskellige citrusfrugter og nødder og lynhurtigt lave lækkert og velsmagende tilbehør.

Du kan nemt freestyle en lækker rå rødkålssalat ved at tilsætte citrusfrugt – fx appelsiner, mandariner eller grape – og nødder som fx mandler, valnødder eller cashewnødder. Tilsæt lidt salt og olivenolie sammen saft fra frugten, og du har en super sund og frisk salat. Jeg synes, den rå rødkålssalat er skøn til fx andebryst, men også til alle former for svinekød herunder frikadeller.

Her har jeg snittet rødkålen på et mandolinjern og tilsat grapefrugt og ristede cashewnødder. Vend med lidt god olivenolie, frugtsaft og salt og peber. Voila!

rødkålssalat-med-grape

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine adventspakker!