Før og efter billeder

Klar til julens lækreste gløgg

Så fik jeg – ikke et øjeblik for tidligt – sat min hjemmelavede gløggessens over at trække! Alene fornøjelsen ved at løfte låget de næste par uger og dufte….uhmmmm.

gløggessens-hjemmelavet

 En flaske rom (snaps eller vodka kan også bruges) og en pose af Apotekets gløggblanding er alt, hvad der skal til – og så ellers at lade det trække 1½-2 uger. Derefter er det bare at tilsætte sukker og rødvin, så er du altid klar til at servere den skønneste gløgg til din gæster  julen igennem.

Klik her og læs mere om, hvordan du gør.

   

5 kommentarer

 • Har du nogle erfaringer med andre blandinger end den fra apoteket ? Vi her i familien er ikke så vilde med netop den 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Hej Susan,
   Jeg har ikke rigtigt erfaring med andre blandinger, men har med succes prøvet at lave min egen med yndlingskrydderier som kardemomme, nelliker og kanel.

   Jeg synes også, at denne her ser rigtigt fristende ud. Den vil jeg nok prøve næste gang. Lyder ret lækket med “kanelstænger, kardemommefrø, hel ingefær og sort peber, som kombineres med nelliker, muskatblomme og tørrede skiver af ananas, som tilfører en let frugtig aroma”.
   http://www.helseplus.dk/shop/mill-mortar-ruby-42068p.html

   Kærlige hilsner
   Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gløgg! Det bedste ved julen uden tvivl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gløgg kan redde enhver trist og kold dag, og er en god undskyldning for at få drukket lidt vin 🙂 Jeg laver også altid min egen gløgg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Tak for jeres dejlige kommentarer – ja, gløgg er bare så skønt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter billeder