VIND! Det cool horn fra Maanesten

Jagten på den perfekte foundation

 

foundation_kanebo_blog-voksenlivsstilMåske har du allerede fundet din perfekte foundation, men jeg hører til dem, der nok altid  er på udkig efter en, der lige er en tand bedre. Jeg har længe brugt mineralpudder, som jeg også stadig bruger ind imellem. På det sidste er jeg dog gået mere og mere tilbage til de flydende foundations, som måske især på en lidt ældre hud kan give et endnu mere ensartet og udglattet resultat.


fluid_finish_lasting_velvet_L

Fornyligt i lufthavnen faldt jeg over denne Sensai Fluid Finish Lasting Velvet Foundation fra Kanebo (ca. 300 kr.) – og den er altså den bedste, jeg til dato har prøvet! Den dækker rigtigt godt uden at virke malet – og smelter nærmest ind i huden og giver en flot naturlig ensartethed. Jeg synes faktisk også, den flydende foundation fylder linjerne lidt ud, så huden virker glattere. Den findes i mange fine beige nuancer, som passer til den nordiske hud. Jeg kan bestemt anbefale at prøve den, hvis du falder over Kanebo Sensai.

sensai_silky_purifying_cleansing_oil

Jeg kan i øvrigt tilføje, at det hudplejeprodukt, som jeg allermindst vil undvære er deres Purifying Cleansing Oil, som jeg dagligt masserer grundigt ind i huden. Den rengør huden helt ekstremt godt uden at udtørre.

Jeg har set den hos Billigparfume.dk til 349 kr.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND! Det cool horn fra Maanesten