Kan man være elegant med blå negle?

Se premieren på Klar, Parat, Sy på TV2 Play her

herborg-klar-parat-sy

Her er min favorit i TV2 Fri’s konkurrence Klar, Parat, Sy, som jeg skrev om i sidste uge.  Herborg er en spændende og gennemført type – og, viser det sig, både en kreativ og teknisk dygtig amatørskrædder med en ret god stil. Jeg glæder mig til at se, hvad hun finder på i de næste programmer.

Du kan se premiereprogrammet fra sidste uge på TV2 Play her. De tre heldige vindere i konkurrencen i sidste uge om 3 måneders abonnement til TV2 Play kan selvfølgelig se det hele hvorsomhelst og nårsomhelst. Stort tillykke til Marianne, Beate og Sara! ♥

Indlægget er sponsoreret!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man være elegant med blå negle?