Bagt fennikel med parmaskinke

Årets (første) påskeæg

Det er vel ikke for tidligt at begynde at tage forskud på påskens glæder? Jeg har i alt fald spist de første par påskeæg, må jeg indrømme – jeg elsker nemlig både chokolade og marcipan. Til gengæld må det gerne være lidt, men godt, og lavet af ordentlige råvarer.

Jeg synes, denne lille fine påskekollektion fra chokolatier Konnerup & Co. er et rigtigt godt bud på årets påskeæg og værtindegaver. Og de små fine fuglehuse med mandler med mælkechokolade (til 75 kr.) i lyserød eller lyseblå vil da være alletiders til børnene! Meget bedre fra en lille familieejet dansk virksomhed, end noget industrifremstillet crap, efter min mening.

Konnerup påske chokolade
Jeg har fundet det hele på Konnerup-co.dk, men jeg ved også, at de kan findes hos forhandlere rundt omkring.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt fennikel med parmaskinke