Fedeste læderbukser til 2500 kr.

Beauté Pacifique – også til blødt og lækkert hår

Det danske mærke Beauté Pacifique er især kendt for deres virkningsfulde dermatologisk udviklede hudplejeprodukter, men de har altså også nogle ret skønne, milde og super plejende hårprodukter.

ShampooShampoo’en til normalt/tørt hår er mild og velduftende. Der skal en lille mængde til, så den er drøj i brug (den skummer ikke så meget, men er alligevel meget effektiv). Den er meget mild mod hovedbunden og virker ikke udtørrende – heller ikke, hvis du vasker hår ofte eller har irriteret hovedbund. Håret bliver rent og blødt (shampoo’en har en lille balsameffekt).
Beskytter mod spaltning og bevarer hårets glans.

130 kr. for 200 ml. hos Signatura.dk

Balsam

Balsammen er meget effektiv og gør håret fantastisk blødt. Normalt må jeg bruge hårkur, hver gang, jeg vasker hår, fordi balsam/conditioner ikke giver nok til mit hår, men det behøver jeg ikke med denne her. Det hænger nok sammen, at den faktisk også samtidig er en kur, hvis man vælger at lade den sidde 10-15 minutter.
Det er desuden rigtigt lækkert, at den kan bruges i hovedbunden, uden at irritere huden eller tynge håret.

Beauté Pacifique balsammen er til alle hårtyper, men specielt udviklet til tørt hår og langt hår. Den gør håret blødt og let at rede ud, beskytter mod spaltning og giver glans.

140 kr. for 200 ml hos Signatura.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedeste læderbukser til 2500 kr.