Skønne kyllingedeller med pinjekerner, persille og soltørrede tomater

Æblekage med kokosrasp

kokosrasp3

Det er æblesæson, og træerne bugner lige nu af sunde danske æbler, som du kan lave alverdens lækre ting af. Du kan også gemme æblerne til senere eller skrælle dem og fryse dem ned i både til senere brug (du behøver ikke koge dem først).
Og hvad er meget bedre end en gammeldags æblekage? Jeg har dog her fornyet den en lille smule med en hjemmelavet kokosrasp, som du her får opskriften på. Kokos passer fint sammen med æbler og den alternative kagerasp giver både lidt fornyelse og friskhed.

Du skal bruge
2 spsk kokosolieæblekagerasp
1 dl almindelig hvederasp
2 dl kokosmel
1 dl rørsukker – eller ½ dl rørsukker og ½ dl palmesukker

  • Smelt kokosolien og tilsæt rasp og kokosmel. Lad det riste lidt, før du tilsætter sukkeret
  • Rist videre på panden til din æblekagerasp er fin gylden

Læg raspen i lag mellem din æblegrød og slut med flødeskum på toppen. Anret enten hele kagen i en skål eller, som jeg har gjort, i portionsglas.

kokosrasp

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne kyllingedeller med pinjekerner, persille og soltørrede tomater