Store marengs med chokolade og valnødder

Super cool i TOMS

TOMS_hylles blog

Jeg er lige nød til at vende tilbage til espadrillos – og mærket, der lige nu overgår alt og alle, TOMS. Jeg har købt dette par i koral kanvas, og det bliver ikke de sidste. Jeg har også allerede kig på dem i blonde og i slangepræget skind, sidstnævnte er desværre umulige at opdrive i min størrelse.

TOMS

Prisen er ca. 500 kr. i kanvas, ca. 600 i blonde og ca. 900 i skind. Jeg har købt mine hos Casa Casino i Charlottenlund, men også set dem i bl.a. A Pair i København – og også rundt om på internettet, hvor de iøvrigt er mulige at finde billigere end i de danske butikker.

TOMS pink

De er ikke alene super cool, de sidder også godt, har en god sål og er vildt behagelige at gå i – og for hvert par sko, der bliver solgt doneres der et par sko til et barn i den tredje verden. Der er lige nu doneret mere end 2 mio. par sko i mere end 50 lande. Læs mere om programmet her.

 

Så hold øje med TOMS i butikkerne og på nettet. De findes i et utal af farver og mønstre, iøvrigt også som ballerinaer og med høje hæle, men lige nu er det altså espadrillos, der rykker – både til kvinder, mænd og børn. Størrelserne er ret “normale” – jeg er en str. 36-37 og bruger 6 i TOMS.

   

1 kommentar

  • Thanks for every other informative blog.
    Where else may I am getting that type of information written in such
    an ideal way? I’ve a mission that I’m just now working on,
    and I’ve been at the glance out for such information.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store marengs med chokolade og valnødder