Har du hørt om Nordens oliven?

En smuk kogebog til samlingen

Inspirerende opskriftbøger er vi vist en del, der ikke kan få for mange af. Selvom man ikke tilnærmelsesvis får lavet alle retterne, skal der alligevel nu inspiration til af og til.
Jeg hører til dem, der læser en ny opskriftbog/kogebog fra ende til anden – nyder billederne og læser teksterne og ingredienslisterne igennem, så jeg kan lære nyt og blive inspireret af sammensætningerne. Nogle retter laver jeg slavisk, mens andre tjener til generel inspiration eller til egen videreudvikling.

 Jeanne D'Arc_bogNogle bøger har bare den stil og smag, der passer én og bliver til en favorit, som tages frem igen og igen. De Bedste Opskrifter fra Jeanne d’Arc Living er helt sikkert en af dem for mit vedkommende. Den er årstidsopdelt, billederne er ekstremt smukke (hvilket ikke kan undre, da de alle stammer fra Jeanne d’Arc magasinerne) og opskrifterne er med få ingredienser o lette at gå til.
Den er rigtig fin at have liggende fremme, og dine gæster vil helst sikkert også hygge sig med bladre i den.

Bogen er også en rigtig fin gaveidé.

Jeanne d’Arc Living er en flot og stor opskriftbog til 149 kr. (+fragt) hos fx Kræmmerhus.dk.

Jeanne D'Arc

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du hørt om Nordens oliven?