Stenbiderrogn med hjemmerørt mayo

Soyamarineret oksekød til buffet eller sommerret

Denne ret er perfekt til en buffet eller til en let anretning sammen med forskellige salater. Kødet kan serveres lun eller koldt, og det smager skønt og giver samtidig lidt dressing.
Det er meget enkelt: Steg et stykke oksekød, fx oksefilet, roastbeef, cuvette eller culotte. Det må gerne være godt rødt.
Når kødet har trukket efter stegningen, skæres det i passende stykker og vendes i marinaden. Det kan sagtes laves op til et par timer før.

Mængde af marinade afhænger naturligvis af mængden af kød. Bland efter nedenstående forhold og smag til, så den bliver præcis som du vil have den.

Du skal ca. bruge
1½ dl. soya
1 dl. olivenolie
1 fed presset hvidløg
½ finthakket rød chili
1-2 spsk acaciehonning

Det hele piskes godt sammen og fordeles over kødet. Vend det evt. lidt rundt nogle gange, mens kødet trækker, så det hele dækkes med marinaden.

soyamarineret oksekød

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stenbiderrogn med hjemmerørt mayo