Overskud og energi på 30 minutter?

De fineste fuglehuse

Den sødeste gaveidé til haveejeren lige nu må være et fuglehus fra Wildlife Garden. De er ikke kun super dekorative, men også udviklet i samarbejde med ornitologiske eksperter, så der er taget højde for fuglenes behov.
Vi har selv dette lille fuglehus, som er kombineret redekasse og foderbræt, hængende på væggen lige udenfor køkkenet, og det bebos hvert år af musvitter. Fuglehuset fås i flere farver, men nyheden i år er dette blå, som jeg synes er helt bedårende. Det ville jeg gerne eje! fuglehus-bla

 420 kr. hos Pindhus.dk

I serien findes bl.a. også det fineste foderbræt udformet som en lille lade. 579 kr. hos Pindhus.dk

foderlade-brun

 

 

 

   

Skriv en kommentar

 • Tvivler på, at de er udviklet i samarbejde med ornitologiske eksperter, eftersom de er meget sippede omkring krav til fuglehuse og fuglenes velvære.

  Men fine er de 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marcus,
  Det er altid godt med lidt kritisk sans, når det gælder markedsføring. I dette tilfælde virker det nu ret troværdigt, når de siger, at de benytter ornitoligisk ekspertise i designet. Og jeg må sige, at både foderbræt og fuglehus fungerer fantastisk godt hjemme hos mig. Måske er fuglene bare taknemmelige for, hvad der er 🙂 Jeg har nu besøg af spætter, skovskade, spætmejser, forskellige spurve, mejser og sisken – samt egern – der spiser fra de forskellige sider, lander på taget eller spiser det, der drysser ned på jorden. Prøv af se mere på http://www.wildlifegarden.se/, som er en rigtig fin side.
  Mange hilsner
  Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marcus,
  Det er altid godt med lidt kritisk sans, når det gælder markedsføring. I dette tilfælde virker det nu ret troværdigt, når de siger, at de benytter ornitoligisk ekspertise i designet. Og jeg må sige, at både foderbræt og fuglehus fungerer fantastisk godt hjemme hos mig. Måske er fuglene bare taknemmelige for, hvad der er 🙂 Jeg har nu besøg af spætter, skovskade, spætmejser, forskellige spurve, mejser og sisken – samt egern – der spiser fra de forskellige sider, lander på taget eller spiser det, der drysser ned på jorden. Prøv af se mere på http://www.wildlifegarden.se/, som er en rigtig fin side.
  Mange hilsner
  Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskud og energi på 30 minutter?