Hjemmelavede flødeboller m. marcipanbund

Pastellerne kommer

Pastellerne er begyndt at pible frem i moden og giver et nyt pift og fine forårsfornemmelser til både bolig og mode. Det behøver slet ikke være tuttenuttet, når det bare doseres rigtigt, og når det kommer til boligindretning, synes jeg, at især den sarte babyrosa og mintgrønne kan bruges til at give en smuk farveklat her og der. Farverne passer perfekt ind i de mange indretninger, som er centeret om sort, hvidt og gråt.  Der skal ikke meget til for at ændre udtrykket, friske det op og gøre det moderigtigt. Måske har du endda pastelfarvede ting, som har været gemt lidt væk i skammekrogen, som det nu er tid at finde frem igen.

Et godt sted at starte kunne være med denne skønne lakbakke, ideel til småting eller stillleben, 225 kr. hos Cahetu.com                 Lakbakke Eller mintgrønne servietter fra Coolnordic.dk til 35 kr.Fermliving-serviet

Super kvalitet sengetøj fra HAY, 499 kr. hos Coolnordic.dk

Hay sengetøj

Og til sidst et fint imagebillede fra Louise Roe’s nye kollektion, der snart lander i butikkerne – jeg er vild med grå og lyserød sammen!

Louise roe

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede flødeboller m. marcipanbund