Elegante nearly black ben

Klæd din iPhone i trendy Kenzo

Ingen tvivl om, at det franske mærke Kenzo (grundlagt af den japanske designer Kenzo Takada tilbage i 1970) er i færd med at gøre  et stort comeback med deres nye amerikanske kreative direktører ved roret. Mange af os husker tydeligt de fantastiske farvesammensætninger, print, blomster og spraglede look tilbage i 80’erne og de store flerfarvede signaturtørklæder, der bare var et must dengang. I dag er mærket kommet til live igen med de stærke farver, Kenzo-logoet og den ikoniske Kenzo-tiger.

Er du iPhone-ejer, kan du komme med på den super trendy Kenzo-bølge med dette karakteristiske cover til 200 kr. hos Youheshe.com – det fås i sort og blå til både iPhone 4 og iPhone 5. Du skal nok ikke tøve for længe, da de lige nu efter sigende bliver revet væk i butikkerne.

Kenzo cover

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elegante nearly black ben