Klassisk formkage med æble og kanel

Jul med naturen i fokus

Der skal ikke ret meget til for at opnå en smuk og enkel julestemning i hjemmet. Jeg foretrækker en “light” oppyntning i slutningen af november, og gradvist lidt mere i tiden op til jul, hvor de gamle nissefigurer og andet udvalgt nostalgi får lov at glide ind i indretningen. Lige nu er det så fint og nordisk med en enkel dørkrans, grene (gerne lærkegrene som på billedet), hyacinter og amarylis knolde, grankogler og nogle små fine stykker julepynt spredt hist og her.

julebord

I år er det for alvor blevet den rå natur, der præger juleoppytningen og materialerne træ, skind, horn og porcelæn. Masser af små dyrefigurer, rå grene og kogler. Og der kan altid tilsættes lidt sølvglimmer, fx på kogler og hyacinter. Skal du hurtigt have opgraderet udsmykningen med nogle få nyheder, kan jeg fx foreslå den hjerteformede dørkrans i små kogler fra House Doctor, skønne servietter fra By Nord med grene (dem jeg have til jul), og diverse pynt i horn, træ og porcelæn.

julepynt_natur
Rensdyr i træ, Nordstjerne, 69 kr.
Juletræ i horn, Nordstjerne, 69 kr.
Kogle i procelæn, Nordstjerne, 69 kr.

Alt fra CoolNordic.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk formkage med æble og kanel