Lækkert alternativ til overgangsjakken

Evig smuk fransk manicure

Der er utroligt mange flotte farvede neglelakker, men lyse velmanicurerede negle går aldrig af mode. Det er ikke for ingenting, det hedder fransk manicure – det er bare elegant på den lækre måde. Efter min mening langt flottere end det fransk manicurelook fra kunstige negle.

Jeg sværger i øjeblikket til lyse mellemkorte fingernegle og farvede lakker på tæerne. Jeg er generelt stor fan af Dior’s neglelakker, og ikke mindst deres under- og overlak, som giver det flotteste glatte, blanke og holdbare resultat. Med deres Franch Manicure sæt får du den hvide lak til tipperne, en flot lys lak til at lægge ovenpå (to lag) og endelig den fantastiske overlak.

Fransk manicure_Dior.jpg

Det kræver en smule tålmodighed at lægge den hvide tip, men øvelse gør mester, og den behøver ikke være fuldstændig perfekt, da den farvede lak udjævner resultatet. Du kan også vælge bare at bruge selve lakken alene, og det gode er, at den kan købes løst, når du løber tør for den.

Sættet består af to neglelakker og en overlak, og du får den ene lak gratis, når du køber sætter. Fås i bl.a. Magasin.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert alternativ til overgangsjakken