Jeg er også Morrocanoil fan!

Om Voksenlivsstil

Her på Voksenlivsstil finder du inspiration til mad, mode, skønhed, indretning, bøger og livsstil. Jeg har fokus på kvalitet og den gode smag – på det positive og det gode liv, på at holde mig i form og følge med tiden med respekt for alder og personlig stil.

Mit navn er Jeanette Hylleborg – jeg er 51 år, gift og bor i Klampenborg. Jeg er uddannet cand. merc. og har en lang karriere bag mig som marketingchef og management assistent.

Voksenlivsstil henvender sig til moderne voksne kvinder fra omkring 35 år og opefter. Jeg ved dog, at en del af emnerne har en mere bred interesse, også blandt yngre. Pointen er netop også, at livsstil i vore dage er mere afgørende end alderen.

Bloggen omhandler alt det, som sker i mit liv, og som jeg kan lide og personligt kan stå inde for – det være sig tøj og modetrends, indretning og boligtips,
skønhedsprodukter, jeg bruger eller tester, emner inden for sundhed og motion, mad og opskrifter i såvel den sunde som den gæstevenlige ende.
Film og bøger, som jeg synes er interessante og har kvalitet.

Mit fokus er på, at personlighed og stil er vigtigere end alder, og at det sagtens kan lade sig gøre at være vital, og følge med og holde sig godt, selv i en høj alder.
Mit mål er ikke at ramme ungdommens, men den voksne, moderne og kvalitetsbevidste smag.

Jeg håber, du vil hygge dig og finde inspiration her på Voksenlivsstil.

De bedste hilsner
Jeanette

voksenlivsstil@yahoo.dk

kms_jhylleborg

Fra Modemagasinet IN Januar 2016 Foto: Frederikke Heiberg

 

model-soendag-jeanette-hylleborg

Model i Søndag Uge 39 2016

alt-for-damerne-jeanette-hylleborg

Alt for Damerne uge 50 2017

in-jeanette-hylleborg

Artikel i Modemagasinet IN Juni 2016

   

5 kommentarer

 • Lissy Nørskov

  Set en skøn læderjakke med guldlynlås

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Olesen

  Kære Jeanette 💕
  I min verden er du en af de smudset kvinder jeg kender. Det er ikke noget jeg bare siger for sjov. Jeg mener det. I mit næste liv vil jeg være som denne smukke kloge dame ved navn Jeanette Hylleborg 💕 Ønsker dig og dine kære alt godt hvad livet vil Glæde jer med her på moder jord 💕 Her i nat på min nattevagt har jeg haft tid til at læse, og se på flotte fotos fra bloggen voksenlivsstil.dk utrolig dejlig og meget spænende artikler, mode, råd ogsåvidrer

  Glad for at kende en så smuk klog blogger som dig Jeanette 🌸

  Hilsen

  Maria Olesen
  PS. Kendes af det fleste som Marolle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Voksenlivsstil

   Kære Marolle,
   Tusind tak for din søde og rørende kommentar. Du er så generøs og forstår at gøre andre glade. Du har i alt fald gjort mig rigtig glad.
   Mange tak.
   Kærlige hilsner
   Jeanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Olesen

   😘 velbekomme smukke søde dig og sikke dejlig Viola er 🐶
   I

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv din kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er også Morrocanoil fan!